Νέα ειδική έκδοση για τη Giulietta

Πριν λίγο καιρό η Alfa Romeo δημιούργησε μια ειδική έκδοση της Giulietta, με την ονομασία Veloce S Edition (Alfa Romeo Giulietta Veloce S Edition). Φαίνεται πως οι Ιταλοί πήραν φόρα και παρουσίασαν μια ακόμη ειδική έκδοση του δημοφιλούς μοντέλου. Αυτή τη φορά το ονόμασαν Carbon Edition. Η νέα έκδοση θέλει να τονίσει το σπορ χαρακτήρα της Giulietta.  

Η Giulietta Sport Carbon Edition προσφέρει φωτιστικά σώματα Bi-Xenon, AFS, μαύρο γυαλιστερό χρώμα, φρένα της Brembo με κίτρινες δαγκάνες και ζάντες αλουμινίου Performance μεγέθους 18”. Στο εσωτερικό περιλαμβάνονται σπορ καθίσματα με ύφασμα και Alcantara με κίτρινες ραφές, ενώ κίτρινες ραφές υπάρχουν στο τιμόνι καθώς και στο κιβώτιο ταχυτήτων. Μηχανικά προσφέρεται με τον κινητήρα βενζίνης 1,4 λίτρων με τους 120 ίππους και το Multijet κινητήρα πετρελαίου χωρητικότητας 1,6 λίτρων με τους 120 ίππους.

Η Giulietta Veloce Carbon Edition προσφέρει το Tech Pack, το οποίο περιλαμβάνει το σύστημα πληροφοριών Alfa Connect με την οθόνη αφής μεγέθους 7” που έχει το Apple CarPlay, το Android Auto, κάμερα με αισθητήρες παρκαρίσματος, USB και HDMI. Εσωτερικά δίνει ότι και η Sport Carbon Edition, ενώ μηχανικά τη βρίσκουμε με τον κινητήρα Multijet χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 170 ίππους.

Σίγουρα, αυτές οι ιδιαίτερες εκδόσεις μπορούν να αναπτερώσουν της πωλήσεις του ιταλικού μοντέλου, αφού πάντα μια διαφορετική Alfa Romeo μπορεί να προσελκύσει καινούργιους πελάτες. Εμείς πάντως θέλουν να τη οδηγήσουμε και να τη δούμε με άλλο μάτι.