Η Mulgari αν και σχετικά νέα εταιρεία στο χώρο της βελτίωσης των αυτοκινήτων, αφού ιδρύθηκε το 2011, ξέρει πολύ καλά πώς να δυναμώσει ένα μοντέλο. Το πρόγραμμα ICON03 ουσιαστικά γίνεται για την ενσάρκωση ενός σπορ αυτοκινήτου, το οποίο θα διαθέτει εντυπωσιακή απόδοση, ισορροπία, συναρπαστική εξάτμιση, αλλά και ασυμβίβαστη ποιότητα οδήγησης.

Αυτή τη φορά βρέθηκε στα χέρια των μηχανικών της μια BMW, η οποία ολοκληρώθηκε με το πακέτο ICON03. Η συγκεκριμένη BMW διαθέτει οροφή από ανθρακονήματα που αποτελεί φόρο τιμής στην E46 M3 CSL, ενώ τα πιο φουσκωμένα φτερά αποτελούν φόρο τιμής στην E30 M3, με το μπροστινό κομμάτι να φέρνει στη μνήμη τη χαρακτηριστική 3.0 CSL. Το σασί και οι αναρτήσεις είναι από το πακέτο ICON03, ενώ το αμάξωμα στο πίσω μέρος διαθέτει μια πολύ λεπτή αεροτομή, διαχύτη και την εξάτμιση της Akrapovic με τη διπλή απόληξη.

Οι εσωτερικοί χώροι έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν υποστήριξη και λειτουργικότητα, προσφέροντας τα bucket καθίσματα της Recaro, ενώ τα πεντάλ είναι και αυτά κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Φυσικά, όλα στο εσωτερικό είναι μαύρα με τις κίτρινες λωρίδες στο τιμόνι και στο ταμπλό να δίνουν μια άλλη αίσθηση.

Κάτω από το από το καπό κρύβεται ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας B58 χωρητικότητας 3 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 506 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 55,2 κιλά. Περισσότερες μηχανικές λεπτομέρειες δε δόθηκαν από τη βρετανική εταιρεία σχετικά με τις επιδόσεις, όμως είμαστε σίγουροι πως θα είναι μια διαφορετική BMW.