Η BMW μας έχει συνηθίσει σε ειδικές εκδόσεις για τα μοντέλα της, αφού ο σκοπός της είναι να ανεβάζει συνεχώς τις πωλήσεις της, αλλά και να ενθουσιάζει το κοινό της. Αυτή τη φορά οι ειδικές εκδόσεις αφορούν τις i3s και i8. Ουσιαστικά πρόκειται για τις i3s Edition RoadStyle και i8 Ultimate Sophisto. Και τα δύο μοντέλα είναι βαμμένα με ένα ιδιαίτερο μαύρο χρώμα και προσφέρουν περισσότερα από τις απλές εκδόσεις που κυκλοφορούν στην αγορά.

Η i3s Edition RoadStyle όπως αναφέραμε είναι βαμμένη με το ιδιαίτερο Fluid Black χρώμα, ενώ και οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 20” είναι βαμμένες στη Jet Black απόχρωση. Στο εσωτερικό υπάρχουν τα δερμάτινα καθίσματα Dalbergia Brown, ενώ στο ταμπλό υπάρχει ξύλινη επένδυση. Συνολικά θα κατασκευαστούν 1.000 κομμάτια της i3s Edition RoadStyle.

Η έκδοση i8 Ultimate Sophisto και αυτή είναι βαμμένη με αυτό το ιδιαίτερο μαύρο χρώμα, ενώ οι ζάντες αλουμινίου είναι και αυτές μεγέθους 20”, αλλά βαμμένες σε πορτοκαλί χρώμα. Οι δαγκάνες των φρένων είναι μαύρες, ενώ υπάρχει το λογότυπο “Ultimate Sophisto Edition” στα πλαϊνά. Η i8 Ultimate Sophisto θα κυκλοφορήσει μόλις σε 200 κομμάτια, με το κάθε ένα να φέρνει στο εσωτερικό την αρίθμηση από το 1 έως το 200. Φυσικά, είναι αυτονόητο πως και τα 200 θα γίνουν ανάρπαστα.