Η Aston Martin γιορτάζει τη νέα ταινία του James Bond “No Time To Die” δημιουργώντας δύο ειδικές εκδόσεις των Vantage και DBS Superleggera. Οι δύο εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και για αυτό το λόγο αναμένεται να γίνουν ανάρπαστες. Η έκδοση της Vantage είναι εμπνευσμένη από την κλασσική Aston Martin V8, που πήρε μέρος στην ταινία “The Living Daylights” το 1987.

Μπορεί να θέλει να φέρει στο μυαλό όλων τη ρετρό επιλογή, όμως είναι μια σύγχρονη Vantage, με το χρώμα να είναι ίδιο με το παλιό μοντέλο (Cumberland Grey), αλλά να διαθέτει κίτρινες λεπτομέρειες δίνοντας μια άλλη αίσθηση. Στο εσωτερικό φυσικά η πολυτέλεια ήταν αναμενόμενη με τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα με τις κόκκινες ραφές, το δερμάτινο τιμόνι και το δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων. Φυσικά η έκδοση είναι αναγνωρίσιμη, αφού στο εσωτερικό υπάρχει ειδικό ταμπελάκι με την επιγραφή “007 Bond Edition”.

Από την άλλη πλευρά η έκδοση DBS Superleggera 007 έχει τις ίδιες προδιαγραφές με τη Vantage. Διαθέτοντας το ίδιο χρώμα, κομμάτια από ανθρακονήματα, διαχύτη και ζάντες αλουμινίου στο χρώμα του αμαξώματος μεγέθους 21”. Επιπλέον, στο φτερό υπάρχει η έκδοση “007”, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στο εσωτερικό με την ειδική επιγραφή.

Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να βιαστούν, αφού θα κυκλοφορήσουν μόλις 100 κομμάτια της Vantage 007 Edition, ενώ τη DBS Superleggera 007 Edition θα την αποκτήσουν μόλις 25 τυχεροί. Τώρα για τις τιμές σίγουρα δεν είναι για όλα τα βαλάντια, αφού η Vantage 007 θα κοστίζει 161.000£ ή 177.863€, ενώ η DBS Superleggera 007 ανεβαίνει στις 279.025£ ή 308.250€.