Η Bentayga είναι το SUV της Bentley και όπως ανακοίνωσαν οι Βρετανοί πλέον θα διαθέτει περισσότερα αξεσουάρ. Το πιο σημαντικό είναι η εξάτμιση της Akrapovic, η οποία θα προσφέρει πλέον εντελώς διαφορετικό ήχο στην Bentayga. Επιπλέον, θα υπάρχει και το Relaxation Pack, αλλά και οι ειδικές αποσκευές όπως και ο αθλητικός εξοπλισμός, συμπεριλαμβανομένων τσαντών γκολφ και σκι. Για όσους θέλουν υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθούν ράγες οροφής, καθώς και αξεσουάρ για τη μεταφορά ποδηλάτων.

Φυσικά, αυτό που θα σταθεί ο καθένας είναι η εξάτμιση της Akrapovic, η οποία είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας τιτάνιο και αποτελείται από ένα σετ σωλήνων σύνδεσης, σιγαστήρα και δύο σετ ωοειδών σωλήνων, οι οποίοι είναι χαραγμένοι με τα λογότυπα Bentley και Akrapovic, ενώ έχουν ειδική επικάλυψη για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και προστασία. Ο κεντρικός σιγαστήρας αντικαθίσταται με ίσους σωλήνες, οι οποίοι διοχετεύουν τα καυσαέρια στον πίσω σιγαστήρα, όπου περιστρέφονται μέσα από εσωτερικά διαφράγματα για να δημιουργήσουν μια πιο χαρακτηριστική φωνή.

Το Relaxation Pack περιλαμβάνει δερμάτινα μαξιλάρια και επιπλέον υποπόδια με επένδυση, ενώ όλα θα είναι στην εσωτερική επιλογή του χρώματος που έχει επιλέξει ο πελάτης. Οι τσάντες μπορούν να ανοίξουν επίπεδα, αλλά και να κρατήσουν το σχήμα V, ενώ είναι κατασκευασμένες από δέρμα μοσχαριού Beluga. Επιπλέον, στην καμπίνα υπάρχουν και τα Cart Bag και το Stand Bag που διαθέτουν λεπτομέρειες με επένδυση από διαμάντια.

Στη δυνατότητα των αποσκευών μπορεί να προστεθεί κουτί στην οροφή, ενώ μπορούν να αποθηκευτούν μέχρι και τρία ποδήλατα, ή 6 πέδιλα του σκι. Όλα αυτά τα εντυπωσιακά έξτρα που διατίθενται έχουν και το ανάλογο αντίτιμο. Ως γνωστόν η Bentley ανήκει στην κατηγορία των Luxury Car, ενώ είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πολυτέλεια και την άνεση, κάνοντας τόσο τον οδηγό, όσο και τους συνεπιβάτες να νιώθουν μοναδικά μέσα στην καμπίνα του οχήματος.