Η ομάδα της Williams και ο χορηγός Martini θα κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου το τελευταίο Grand Prix του Felipe Massa στη Βραζιλία να του μείνει αξέχαστο. Το μονοθέσιο της Williams, FW38, που οδηγεί ο Massa, θα παρουσιαστεί κάπως πειραγμένο για το συγκεκριμένο GP, με τη λέξη Martini στο λογότυπο να αντικαθίσταται από το “Massa” και το πίσω φτερό να αναγράφει “Obrigado”, που στα πορτογαλικά σημαίνει “ευχαριστώ”.

f1-felipe-massa-2

Ο Βραζιλιάνος που αγωνίζεται για την Williams από το 2014, συγκινημένος από τη χειρονομία δήλωσε “Πάντα έλεγα ότι οδηγώ το καλύτερο σε εμφάνιση μονοθέσιο στο grid, αλλά αυτό το περνάει σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Ποτέ δεν έχω δει χορηγό να το κάνει αυτό για κάποιον οδηγό στο παρελθόν. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και δεν πρόκειται να πω ψέματα, έχω συγκινηθεί αρκετά εξαιτίας αυτού”. Το τελευταίο Grand Prix του Felipe Massa θα είναι στο Abu Dhabi αργότερα αυτό το μήνα και το οποίο συμπίπτει με την 250η εκκίνησή του σε GP. 

Ο Shane Hoyne, επικεφαλής του τμήματος Marketing της Martini ανέφερε “Ο Felipe δεν είναι απλά ένας οδηγός, είναι φίλος. Σκεφτήκαμε ότι το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για να τον τιμήσουμε σε αυτή την ιδιαίτερη περίσταση είναι να δώσουμε το όνομά του στο μονοθέσιο. Το “Obrigado” στην πίσω πτέρυγα δεν είναι απλά ο τρόπος μας να πούμε ευχαριστώ σε αυτόν, αλλά και για τον ίδιο τον Felipe να πει ευχαριστώ σε όλους τους οπαδούς του στο Sao Paolo”.