Η Bugatti έχει ανακοινώσει πως θα δημιουργήσει συνολικά 30 Chiron Super Sport 300+. Από αυτές ήδη τρεις έφτασαν στην αντιπροσωπεία της στο Λονδίνο και είναι έτοιμες προς διάθεση. Οι Γάλλοι ήδη μέσα σε τέσσερις μήνες έχουν ήδη κατασκευάσει τις 8 από τις 30 συνολικά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και οι 30 θα έχουν τον ίδιο χρωματισμό που είναι μαύρο με πορτοκαλί λωρίδες.

Επιπλέον, μαύρες είναι και οι ζάντες, αλλά και οι δαγκάνες των φρένων. Η Chiron Super Sport 300+ είναι 25 εκατοστά μεγαλύτερη από την απλή Chiron, ενώ διαθέτει υδραυλικό πίσω φτερό που λειτουργεί ως αερόφρενο και την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης.

Για όσους δε θυμούνται κάτω από το καπό κρύβεται ο W16 υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας χωρητικότητας 8 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 1.578 ίππους (1.479 η απλή Chiron), ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 490 χλμ/ώρα. Σίγουρα, είναι πανέμορφες και οι τρεις και ας είναι πανομοιότυπες. Το μόνο που μένει να μάθουμε είναι ποιοι θα είναι οι ζάμπλουτοι που θα τις αποκτήσουν, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ η κάθε μια κοστίζει 3.500.000€.