Όταν ακούει κάποιος την έκφραση BMW M2 το μυαλό του πηγαίνει αμέσως στο εντυπωσιακό μοντέλο της γερμανικής φίρμας. Όταν ακούσει όμως FUTURA 2000 σίγουρα μένει με την απορία αν δε γνωρίζει. Ο FUTURA 2000 είναι ένας επιφανής διεθνής σύγχρονος καλλιτέχνης που ασχολείται με το graffiti. Ο Αμερικάνος καλλιτέχνης έβαλε το χέρι του στα τρία M2 Competition προσφέροντας σίγουρα μια διαφορετικότητα εξωτερικά και εσωτερικά.

Και τα τρία αυτοκίνητα αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα, αφού όντως είναι κάτι διαφορετικό. “Το να ασχοληθώ με τη BMW M2 είναι πραγματικά κάτι εντελώς διαφορετικό. Θεωρώ μεγάλη τιμή να μπορώ να προσθέσω μια ιδιαίτερη πινελιά σε αυτό το όχημα” δήλωσε ο FUTURA 2000. Ο Markus Flasch, Διευθύνων Σύμβουλος της BMW πρόσθεσε “Είμαστε πολύ περήφανοι που είχαμε τη δυνατότητα να συνεργαστούμε με τον καλλιτέχνη FUTURA 2000 για τρία μοναδικά BMW M2. Με τις πινελιές του FUTURA 2000 η BMW M2 Competition γίνεται ακόμη πιο άγρια”.

Τα τρία μοντέλα περιορισμένης παραγωγής θα φέρουν την υπογραφή του. Εξωτερικά υπάρχουν οι πινελιές του FUTURA 2000 στις ποδιές, καθώς και στα πλαϊνά.  Οι μαύρες ζάντες μεγέθους 19” θέλουν να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη διαφορετικότητα από τις M2 που κυκλοφορούν ήδη στους δρόμους. Οι διακοσμητικές λωρίδες στο ταμπλό και στην κεντρική κονσόλα κάθε οχήματος διαθέτουν ένα ξεχωριστό σχεδιασμό από τον FUTURA 2000. Τα δίχρωμα καθίσματα Dakota M από μαύρο και λευκό ελεφαντόδοντο δίνουν άλλη αίσθηση, ενώ διαθέτουν μπλε αντιθέσεις. Επιπλέον, υπάρχει το σπορ τιμόνι M με δέρμα Alcantara, ενώ η επένδυση στις πόρτες είναι με την υπογραφή του Αμερικάνου καλλιτέχνη.

Μηχανικά και τα τρία θα είναι με το γνωστό V6 M TwinPower Turbo κινητήρα με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 410 ίππους. Η μέση κατανάλωση με βάση τον κατασκευαστή είναι 10 λίτρα/100χλμ, ενώ οι εκπομπές ρύπων ανέρχονται σε 227 γρ/χλμ. Τα τρία ειδικά αυτά μοντέλα θα είναι διαθέσιμα τον Ιούνιο του 2020. Για όσους ενδιαφέρονται αξίζει να σημειωθεί πως αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα, αφού θα έχουν μεγάλη ζήτηση. Όσο για την τιμή υπολογίστε περίπου 75.000€ το κάθε ένα.