Το Volvo XC60 Recharge Τ8 με βελτιωμένο λογισμικό

Η Volvo θέλοντας να προσελκύσει ακόμη περισσότερο το υποψήφιο αγοραστικό κοινό βελτίωσε το λογισμικό του XC60. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το πακέτο Polestar Optimised, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί στο XC60 Recharge T8. Το Plug-in Hybrid SUV μοντέλο αποδίδει 455 ίππους και 72,2 κιλά ροπής προσφέροντας στον οδηγό πιο απολαυστική οδήγηση, ενώ το 0-100 επιτυγχάνεται σε μόλις 4,9”.

Το αναβαθμισμένο λογισμικό Polestar Engineered Optimisation προσφέρει πιο γρήγορη απόκριση στο γκάζι, αλλά και οι πιο γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων κάνοντας το Volvo XC60 Recharge Τ8 Polestar Optimised ακόμη πιο δυνατό. Το σουηδικό μοντέλο έχει τη δυνατότητα να προσφέρει την ίδια αίσθηση στον οδηγό ακόμα και σε κατάβαση, όπου αφήνοντας το γκάζι το αυτοκίνητο παραμένει σταθερό, ενώ όποτε χρειαστεί ενισχύει άμεσα την επιτάχυνση για να γίνει με απόλυτη ασφάλεια μια προσπέραση.

Σχεδιαστικά δεν υπάρχει κάποια αλλαγή παραμένοντας ίδιο, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει το έμβλημα Polestar Engineered. Για όσους ενδιαφέρονται θυμίζουμε πως το Volvo XC60 Recharge T8, ξεκινά στη χώρα μας από 73.174€, ενώ το πακέτο Polestar Optimised είναι ήδη διαθέσιμο.