Τα άτομα με προβλήματα κινητικότητας έχουν ακόμη μια επιλογή για να μπορούν να κινούνται στους δρόμους πιο άνετα. Πιο συγκεκριμένα η Citroen σε συνεργασία με την εταιρεία PIMAS δημιούργησε το Ami for All. Ουσιαστικά το νέο μικρό μοντέλο της γαλλικής φίρμας έρχεται να προσφέρει λύσεις σε ΑμεΑ. Ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά για να το επιλέξει κάποιος είναι πως το εν λόγω όχημα δε χρειάζεται δίπλωμα οδήγησης, ενώ είναι εύκολα προσβάσιμο παντού, λόγω των μικρών διαστάσεων του.

Το Ami for All έχει δεχθεί κάποιες μετατροπές για να είναι πιο άνετη η χρήση από άτομα με προβλήματα κινητικότητας, ενώ υπάρχει χώρος για την αποθήκευση αναπηρικού αμαξιδίου. Το γκάζι και το φρένο έχουν μεταφερθεί από κάτω στο ύψος των χεριών για να μπορεί το άτομο με προβλήματα στα κάτω άκρα να οδηγήσει. Με την ειδική αλουμινένια σχάρα αποσκευών στο πίσω μέρος μπορεί να αποθηκευτεί το αναπηρικό αμαξίδιο και να σκεπαστεί με έναν μουσαμά απελευθερώνοντας έτσι και τη θέση του συνοδηγού.

Για όσους δε γνωρίζουν το Ami for All τροφοδοτείται από έναν μικρό ηλεκτροκινητήρα, με τη μέγιστη αυτονομία να φτάνει τα 75 χιλιόμετρα με μια μόνο φόρτιση. Η τελική ταχύτητα φτάνει τα 45 χλμ/ώρα, ενώ για μια πλήρη φόρτιση σε μια απλή οικιακή πρίζα χρειάζονται 4:00’. Μπορεί ακόμα να μην έχει κυκλοφορήσει στην αγορά, αλλά οι πληροφορίες το θέλουν να γίνεται άμεσα για όσους ενδιαφέρονται.