Η Toyota ανανέωσε το C-HR με σκοπό να ανέβουν ακόμη περισσότερο οι πωλήσεις του. Αν και δεν είναι μεγάλες οι αλλαγές, εστιάζονται κυρίως στο εσωτερικό με το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Εξωτερικά οι αλλαγές είναι ανεπαίσθητες με την πιο σημαντική να είναι το νέο ξεχωριστό χρώμα με την ονομασία Amethyst, το οποίο συνδυάζεται με μαύρη ή με γκρι οροφή, όπου προστίθεται και η αεροτομή.

Επιπλέον υπάρχουν και οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18” που το ομορφαίνουν ακόμη περισσότερο. Στο εσωτερικό υπάρχουν οι νέες ταπετσαρίες για τα καθίσματα που αποτελούνται από ύφασμα και δέρμα. Αυτό όμως που ξεχωρίζει είναι το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Toyota Smart Connect. Το νέο σύστημα περιλαμβάνει την HD οθόνη αφής μεγέθους 8”, σύστημα πλοήγησης, ενώ δείχνει ακόμα και την κίνηση με άμεση ενημέρωση κάνοντας πιο εύκολες τις μετακινήσεις.

Επιπλέον, υπάρχουν τα Apple CarPlay και Android Auto, με το πρώτο να συνδέεται ασύρματα και το δεύτερο ενσύρματα. Οι φωνητικές εντολές μπορούν να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο τον οδηγό, έτσι ώστε να μην αποσπάται η προσοχή του από το δρόμο την ώρα της οδήγησης. Τέλος, το νέο σύστημα μπορεί να λαμβάνει ενημερώσεις μέσω over-the-air.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το Toyota Smart Connect θα προσφέρεται για τέσσερα χρόνια δωρεάν, αφού το κόστος λειτουργίας θα συμπεριλαμβάνεται στην τιμή της αγοράς του οχήματος. Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να γνωρίζουν πως μπορούν ήδη να το παραγγείλουν, με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται στις αρχές του νέου έτους.