Την Κυριακή που μας πέρασε βρεθήκαμε για μια ακόμη φορά στη συνάντηση που έκανε το Skoda Club Πελοποννήσου. Φυσικά, ήταν η πρώτη συνάντηση μετά τους περιορισμούς για την πανδημία και όπως αναμενόταν το κλίμα ήταν ευχάριστο. Η συνάντηση έγινε στο White Owl Cafe στην περιοχή των Θρακομακεδόνων.

Εκεί βρέθηκαν τα μέλη στου Skoda Club Πελοποννήσου από νωρίς απολαμβάνοντας τον καφέ τους και συζητώντας τις εξελίξεις της καθημερινότητας, αλλά και ότι έχει σχέση με την αυτοκίνηση και κυρίως με τα αυτοκίνητα τους. Όπως ήταν αναμενόμενο δεν έλειψαν τα πειράγματα και οι φιλοφρονήσεις ανάμεσα στα μέλη του club.

Λίγο αργότερα στη συνάντηση την εμφάνιση της έκανε η νέα Skoda Fabia. Το νέο μοντέλο ήταν ευγενική παραχώρηση της Skoda Μακρής και όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε αμέσως τα βλέμματα. Το μαύρο χρώμα δεν άφησε το αυτοκίνητο να περάσει απαρατήρητο. Τα μέλη του Club δοκίμασαν τη νέα Fabia λέγοντας πως είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο με πολύ μεγάλους χώρους για την κατηγορία του. Το μόνο που χάλασε τους περισσότερους ήταν οι ζάντες του αυτοκινήτου, αλλά σίγουρα αυτό δε θα αποτελέσει πρόβλημα σε όσους θέλουν να το αποκτήσουν.

Ούτε η ακρίβεια της βενζίνης μπόρεσε να στερήσει από τη συνάντηση μέλη της παρέας, αφού εκτός της ολοκαίνουργιας Fabia, την παράσταση έκλεψαν η Superb και η Octavia RS που ήρθαν από την Πάτρα. Φυσικά, υπήρχαν οι αθηναϊκές Octavia μαζί με τη μπλε RS, αλλά και το μαύρο επιτελικό, το οποίο κατά την άποψη μας θέλει κάποιες μικρές αλλαγές. Εκτός από αυτά είδαμε στη συνάντηση αρκετές Skoda Fabia, Octavia ταξί, αλλά και το μπλε Skoda Kamiq.

Για άλλη μια φορά είδαμε πως η δίψα των μελών για τις συγκεκριμένες συναντήσεις πάντα θα είναι ένα από τα σημαντικά κομμάτια του Skoda Club Πελοποννήσου, αφού εκτός τις πολύωρες κουβέντες για τα αυτοκίνητα, οι διαχειριστές του club έχουν τον τρόπο κάθε φόρα να προκαλούν τα μέλη με κάτι καινούργιο. Εμείς περιμένουμε απλά την επόμενη συνάντηση, αφού πλέον η επιτυχία θεωρείται δεδομένη.