Ο επίσημος αντιπρόσωπος της SEAT στη χώρα μας ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου Leon FR στην ελληνική αγορά. Μπορεί να υπάρχουν υβριδικές εκδόσεις που μπορεί να έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την αγορά ενός Leon όμως η έκδοση FR πάντα θα εξιτάρει το υποψήφιο αγοραστικό κοινό.

Για όσους δε θυμούνται η έκδοση FR του Leon διαθέτει τον TSI κινητήρα χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 190 ίππους. Για όποιους ενδιαφέρονται υπάρχουν δύο εκδόσεις εξοπλισμού του SEAT Leon FR. Η πρώτη που είναι και η βασική κοστολογείται στα 26.990€, ενώ η δεύτερη που είναι πιο πλούσια σε εξοπλισμό ανεβαίνει στα 28.290€. Και οι δύο εκδόσεις συνδυάζονται με το DSG αυτόματο κιβώτιο.

Μπορεί η τιμή να είναι υψηλότερες από τα άλλα Leon και να έχουν φόρο πολυτελείας, αφού είναι δίλιτρα, όμως κοστίζουν λιγότερο από τα υβριδικά FR και έχουν τέλη κυκλοφορίας μόλις 107€. Βέβαια, τα τέλη κυκλοφορίας δε γνωρίζουμε αν είναι και τόσο δελεαστικά απέναντι στο φόρο πολυτελείας. Όπως και να έχει η τελική απόφαση είναι δική σας.

Οι τιμές του νέου SEAT Leon FR

ΈκδοσηΚυβισμόςΙσχύςΤιμή
2.0 TSI FR DSG2.00019026.990€
2.0 TSI FR PLUS DSG2.00019028.290€