Το Skoda Scala αν και είναι λίγο καιρό στην αγορά αυτοκινήτου φαίνεται πως κερδίζει τις εντυπώσεις. Έτσι όπως όλα τα μοντέλα της Skoda και το Scala θα υπάρξει με την έκδοση Monte Carlo. Φυσικά, όπως και σε όλα τα μοντέλα Monte Carlo έτσι και εδώ υπάρχουν αισθητικές αλλαγές που θα κάνουν το Scala διαφορετικό.

Οι μαύρες λεπτομέρειες, τα LED σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα και τα ειδικά λογότυπα είναι αυτά που κάνουν το Scala Monte Carlo να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό είναι πως η λέξη Scala στο πίσω μέρος όπου απουσιάζει πλέον το σήμα της Skoda είναι με μαύρα γράμματα κάνοντας να δείχνει διαφορετικό από τα άλλα Scala. Επιπλέον, υπάρχουν φιμέ τζάμια και πανοραμική οροφή. Οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 17” ολοκληρώνουν την εξωτερική εμφάνιση, ενώ υπάρχουν προαιρετικά και αυτές των 18”.

Στο εσωτερικό η έκδοση Monte Carlo ξεχωρίζει αμέσως από τα σπορ καθίσματα, τα αλουμινένια πεντάλ, τους χρωμιωμένους αεραγωγούς, τα ειδικά πατάκια, αλλά και τον κρυφό κόκκινο φωτισμό. Το Skoda Scala Monte Carlo, θα παρουσιαστεί στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης που θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται στις αγορές.