Πριν λίγο καιρό η Renault παρουσίασε το ανανεωμένο Twingo (Renault Twingo). Τώρα ήρθε η ώρα να μας παρουσιάσει ένα λίγο διαφορετικό Twingo, το οποίο θα ντύνεται με τα χρώματα της Le Coq Sportif. Οι περισσότεροι γνωρίζουν πως η εταιρεία αθλητικών ενδυμάτων ντύνει εδώ και πολλά χρόνια την Εθνική Γαλλίας και όχι μόνο.

Αυτή τη φορά θα έχουν να ντύσουν κάτι πολύ ιδιαίτερο που όμως φαίνεται θα τα καταφέρουν απόλυτα. Το Twingo Le Coq Sportif μπορεί να είναι μια ειδική έκδοση με τα διαφορετικά χρώματα, όμως δεν φαίνεται πως θα αλλάξει τίποτα άλλο από το πώς έχει κατασκευαστεί από τη Renault.

Το λευκό χρώμα είναι το βασικό, με τον ουρανό και τα πλαϊνά να έχουν μια λωρίδα κόκκινη και μια μπλε. Επιπλέον, περιλαμβάνονται κόκκινα καπάκια στους καθρέπτες, μπλε πινελιές στη μάσκα, κόκκινες ενδείξεις στον πίσω προφυλακτήρα καθώς και το σήμα της μάρκας Le Coq Sportif. Εσωτερικά θα υπάρχει το σήμα της γαλλικής εταιρείας με τον κόκορα στο κάτω μέρος της πόρτας, στο ταμπλό και στα πατάκια. Το κάθε Twingo Le Coq Sportif θα έχει ειδικό ταμπελάκι από αλουμίνιο που θα έχει το σήμα της γαλλικής εταιρείας αθλητικών ενδυμάτων.

Μηχανικά θα προσφέρεται με τους 3κύλιδρους βενζινοκινητήρες SCe 75 και TCe 95 χωρητικότητας 1 λίτρου, ενώ θα συνδυάζονται με το 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή με το αυτόματο EDC διπλού συμπλέκτη των 6 σχέσεων. Στον εξοπλισμό προσφέρεται το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Renault Easy Link, με την οθόνη αφής μεγέθους 7”, αυτόματος κλιματισμός, πίσω κάμερα στάθμευσης με αισθητήρες παρκαρίσματος, αυτόματοι προβολείς και υαλοκαθαριστήρες και τα συστήματα Apple CarPlay και Android Auto.

Για όσους ενδιαφέρονται το Renault Twingo Le Coq Sportif θα είναι διαθέσιμο από το Μάρτιο και μετά και εκτός του Quartz White χρώματος θα υπάρχει και σε Crystal White, Lunar Gray και Star Black. Στην ελληνική αγορά είναι άγνωστο αν θα έρθει, αλλά σίγουρα θα αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση σε όσους θέλουν κάτι διαφορετικό.