Η Fiat παρουσίασε μια νέα πρωτοποριακή έκδοση του αγαπημένου Panda, το οποίο είναι το πρώτο αυτοκίνητο πόλης που φέρει το όνομα Waze. Ουσιαστικά πρόκειται για τις εφαρμογές πλοήγησης Waze, που η Fiat έρχεται να τις αναπτύξει στα αυτοκίνητα της. Το Waze είναι κάτι περισσότερο από ένας πλοηγός. Αποφεύγει την κυκλοφορία, σας οδηγεί στο πρατήριο καυσίμων και σας υπενθυμίζει ακόμη και πού σταθμεύσατε.

Το νέο σύστημα αναπτύχθηκε από τη Mopar, ενσωματώνοντας τις εφαρμογές Waze και Panda Uconnect, οι οποίες επιτρέπουν στους οδηγούς να αποφεύγουν την κυκλοφορία και να βρίσκουν την καλύτερη διαδρομή, με τη βοήθεια συμβουλών σε πραγματικό χρόνο. Το μόνο που χρειάζεται για να χρησιμοποιήσετε τις δύο εφαρμογές είναι το πάτημα της οθόνης αφής πολυμέσων.

Το Waze μπορεί να συνεργαστεί και με τα Smartphone Android και iOS. Μαζί με το Panda Uconnect, το οποίο περιλαμβάνει την τεχνολογία Bluetooth 2.1, τη ροή ήχου, τη λειτουργία αναγνώρισης φωνής, καθώς και σύνδεση μέσω USB, η χρήση γίνεται ακόμα πιο απλή.

Τέλος, η εφαρμογή Panda Uconnect διαθέτει την υπηρεσία Find myCar, η οποία βοηθάει τους οδηγούς να θυμούνται πού σταθμεύουν το αυτοκίνητο τους. Επιπλέον, υπάρχει και η λειτουργία υπενθύμισης αντικειμένων, η οποία υπενθυμίζει στον οδηγό να μην αφήνει τα πράγματα στο αυτοκίνητο του μετά την έξοδο από αυτό. Το Panda Waze θα είναι σταδιακά διαθέσιμο σε όλες τις αντιπροσωπείες της Fiat σε όλη την Ευρώπη, με τιμές που θα διαφέρουν από αγορά σε αγορά.