Όσοι gamers αγαπάτε το παιχνίδι της Formula 1 είναι καιρός να ενωθείτε και να απολαύσετε το νέο τιμόνι της Thrustmaster, με την ονομασία Ferrari SF1000. Ουσιαστικά πρόκειται για απομίμηση του τιμονιού της ιταλικής ομάδας, που όμως δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα το πραγματικό. Η Thrustmaster εδώ και χρόνια κατασκευάζει περιφερειακά για τα παιχνίδια, αλλά αυτό είναι ένα πολύτιμο δώρο σε όσους θέλουν το κάτι παραπάνω, ακόμα και αν οι ίδιοι το προσφέρουν στον εαυτό τους.

Το τιμόνι διαθέτει 25 κουμπιά, τα οποία είναι όλα ενεργά μεταφέροντας σχεδόν στην πραγματικότητα όποιον βρίσκεται μπροστά του. Επιπλέον, το τιμόνι διαθέτει και μια διαδραστική TFT οθόνη, η οποία παρέχει έως και 69 διαφορετικές πληροφορίες. Φυσικά, έχει δοθεί η επίσημη άδεια από τη Ferrari για το συγκεκριμένο μοντέλο, ενώ είναι συμβατό με το PC, τo ΧΒΟΧ και το PS.

Σίγουρα, όσοι παίζουν το παιχνίδι της Formula 1 σε οποιαδήποτε συσκευή το συγκεκριμένο τιμόνι είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό χειριστήριο. Το κακό είναι πως η τιμή του έχει οριστεί στις 329.99£, αλλά όπως φαίνεται αξίζει και με το παραπάνω. Εμείς σίγουρα θέλουμε να νιώσουμε αυτή την εμπειρία. Εσείς;