Το ότι το Ντουμπάι είναι μια χώρα που αγαπά τη χλιδή είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός. Ότι η Bugatti αποτελεί μια εταιρεία αυτοκινήτων που είναι σχεδόν συνώνυμη με την πολυτέλεια είναι κοινώς αποδεκτό. Δεδομένου λοιπόν ότι το Ντουμπάι και η Bugatti πορεύονται σχεδόν παράλληλα, είναι απορίας άξιο πώς κάποιος κατασκευαστής άργησε τόσο πολύ να ενσωματώσει τη γαλλική φίρμα σε κάποια μορφή ανάπτυξης ακινήτων, έτσι όπως συνηθίζεται στις χώρες του μαύρου χρυσού. Ο κατασκευαστικός οίκος Damac, που από το 2002 έχει δημιουργήσει κομψοτεχνήματα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αποφάσισε να εργαστεί σε ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα και πολυτελή project.

buggati veyron villas 2Η Damac είναι γνωστή για την προσφορά κινήτρων σε όσους θέλουν να αγοράσουν κάποια από τις ιδιοκτησίες, αφού στο παρελθόν έχουν προσφέρει, πέραν της εκπληκτικής θέας, μια Lamborghini Aventador Roadster με ένα διαμέρισμα σε κεντρικό σημείο της πόλης, και από ένα Audi R8, ένα A8 και ένα A4, σε συγκρότημα διαμερισμάτων, ανάλογα το μέγεθος του καθενός. Είτε αφορά στο μηχανοκίνητο κομμάτι, είτε σε χρηματικό, η Damac είναι σίγουρα ευρηματική στα κίνητρά της. Το τελευταίο της πλάνο είναι η δημιουργία μιας σειράς από βίλες στην τοποθεσία Akoya Oxygen, που θα εμπνέονται από τη σχεδιαστική γραμμή της Bugatti Veyron.

Οι βίλες των επτά υπνοδωματίων βρίσκονται σε ένα γήπεδο γκολφ 18 οπών που έχει σχεδιαστεί από τον Tiger Woods. Στο δάπεδο υπάρχει διάφανο γυαλί και τα έπιπλα θα δημιουργηθούν με τέτοιες γραμμές, οι οποίες θα μιμούνται τις αντίστοιχες των αυτοκινήτων της Bugatti. Εξαιτίας της γυάλινης επιφάνειας, ο αγοραστής θα είναι σε θέση να βλέπει το αυτοκίνητό του από τα περισσότερα σημεία του σπιτιού, μετατρέποντας έτσι το οίκημα σε ένα πραγματικό έργο τέχνης.

buggati veyron villas 3Η τιμή εκκίνησης μιας Bugatti Villa είναι σχεδόν 9.000.000€. Εάν κάποιος μπορεί να ανταπεξέλθει το να διαθέτει μια Bugatti σε ένα γυάλινο καλυμμένο χώρο στάθμευσης, τότε σαφώς και μπορεί να δαπανήσει και αυτό το ποσό προκειμένου να αποκτήσει και την αντίστοιχη βίλα. Τί και εάν τα Εμιράτα είναι μακριά, τί και εάν αυτό αποτελεί ένα “δώρο” για λίγους, τί και εάν η Damac με τα κίνητρά της είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τους υπόλοιπους κατασκευαστικούς οίκους, ένα είναι σίγουρο, το ωραίο σε συνδυασμό με το πολυτελές πρέπει να προβάλλεται. Για όλους εκείνους που μπορούν λοιπόν, ας το αποκτήσουν, οι υπόλοιποι απλά ας το απολαύσουμε σε φωτογραφίες.