Η Buick παρουσίασε το νέο Envision, το οποίο αναμένεται να μπει δυναμικά στην αγορά των SUV της Αμερικής. Η μεγάλη μάσκα με το σήμα της εταιρείας στη μέση, τα LED φωτιστικά σώματα, οι νευρώσεις στο καπό και τα ανοίγματα στον προφυλακτήρα για την καλύτερη ροή του αέρα και την ψύξη του κινητήρα δίνουν μια πιο δυναμική εμφάνιση. Στο πίσω μέρος δεσπόζει η αεροτομή στο τελείωμα της οροφής, τα LED φωτιστικά σώματα και η διπλή απόληξη της εξάτμισης. Η εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνεται με τις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19”.

Στο εσωτερικό η πολυτέλεια αναδεικνύεται με τα δερμάτινα καθίσματα, το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια και το δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων. Ο πίνακας οργάνων διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την κατάσταση του αυτοκινήτου, ενώ η οθόνη αφής μεγέθους 10”, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας κάνει πιο εύκολη τη ζωή του οδηγού. Η οθόνη head-up display βοηθάει τον οδηγό να βλέπει τα πάντα χωρίς να αποσπάτε η προσοχή του από το δρόμο. Τα συστήματα Apple CarPlay, Android Auto, Amazon Alexa, Spotify και Pandora προσφέρουν περισσότερες ευκολίες στον οδηγό και τους επιβάτες.

Μηχανικά το νέο μοντέλο διαθέτει τον κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 252 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 40,7 κιλά. Επιπλέον, θα υπάρχει και ο ατμοσφαιρικός κινητήρας χωρητικότητας 2,5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 240 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 35,6 κιλά. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την κίνηση να μεταφέρεται είτε στους δύο τροχούς, είτε και στους τέσσερις.

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν το παζλ του νέου Envision της Buick. Το νέο μοντέλο όπως αναφέραμε θα βρίσκεται μόνο στην αμερικάνικη αγορά χωρίς να υπάρχουν σκέψεις για άλλες χώρες. Μπορεί η Opel να έφυγε από τα χέρια της GM, όμως οι επιρροές που έχει αφήσει στους Αμερικάνους φαίνεται ακόμη μια φορά.