Η ιταλική Fiat κατά καιρούς δημιουργεί διαφορετικές εκδόσεις ανανεώνοντας τα μοντέλα της. Έτσι στο φρεσκάρισμα του Punto δημιούργησε μια νεανική έκδοση με την ονομασία Young. Το Fiat Punto Young διαθέτει μια ξεχωριστή εξωτερική εμφάνιση, προσφέροντας παράλληλα πολύ καλό εξοπλισμό. Η άνεση και η πρακτικότητα, μαζί με τις νέες τεχνολογίες συνθέτουν το πάζλ της νέας έκδοσης του Punto.

fiat punto young 2Εξωτερικά το fiat Punto Young ξεχωρίζει αμέσως από το λογότυπο “Young”, το οποίο βρίσκεται στο επάνω μέρος των φτερών, ενώ το λευκό χρώμα που διατίθεται το μοντέλο κάνει αντίθεση με τους ματ εξωτερικούς καθρέπτες. Στο εσωτερικό δεσπόζουν οι υφασμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων με τις κίτρινες ραφές και το λογότυπο Young να υπάρχει στα προσκέφαλα. Από πλευράς εξοπλισμού το Fiat Punto Young προσφέρει κλιματισμό, 4 αερόσακους, ESP, ASR, Hill Holder, LED οθόνη αφής 5”, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέφτες, σύστημα πλοήγησης με χάρτες της TOM TOM, σύστημα Start & Stop, cruise control, χειριστήρια στο τιμόνι, προβολείς ομίχλης, ράδιο CD με MP3 Player, θύρες AUX, USB και SD, και ζάντες αλουμινίου 15”.

To Fiat Punto Young μηχανικά προσφέρεται με τον κινητήρα πετρελαίου χωρητικότητας 1,3 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 85 ίππους. Για όποιον ενδιαφέρεται η τιμή μαζί με την προωθητική ενέργεια της Fiat και το όφελος απόσυρσης είναι 12.590€, κάτι που δείχνει πως στην ιταλική φίρμα επενδύουν στο εν λόγω μοντέλο, αφού είναι από τις πιο χαμηλές τιμές με κινητήρα πετρελαίου.