Αναβαθμίζεται το Equinox της Chevrolet

Αναβαθμίζεται το Equinox της Chevrolet

Τα τελευταία χρόνια, τα SUV μοντέλα έχουν αρχίζει και αποσπούν ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς. Τα μικρότερα Crossover, τα οποία είναι και πιο οικονομικά από τα SUV εκτελούν άψογα ότι θα ήθελε κάποιος που δε μπορεί να διαθέσει χρήματα για ένα μεγάλο SUV. Η Chevrolet ξεκίνησε ήδη στη Βόρεια Αμερική την παραγωγή του νέου Equinox. Το νέο μοντέλο προσφέρει περισσότερη ασφάλεια, αλλά και άνεση για τις μετακινήσεις αυτών που θα το προτιμήσουν.

chevrolet equinox 3Φυσικά το μοντέλο μπορεί να είναι και το γνωστό στο ευρωπαϊκό κοινό, όμως ήδη στην Αμερική κάνει πολύ καλές πωλήσεις ικανοποιώντας τους ιθύνοντες της Chevrolet. Η αναβάθμιση που γίνεται στο μοντέλο εστιάζεται στα φωτιστικά σώματα, αλλά και στο εσωτερικό, το οποίο πλέον προσφέρει περισσότερες ανέσεις. Η εντυπωσιακή εμφάνιση ξεκινά από το τετραγωνισμένο καπό, με τα LED φωτιστικά σώματα και τα φώτα ομίχλης. Στο πίσω μέρος και εδώ τη μερίδα του λέοντος έχουν τα νέα φωτιστικά σώματα και η διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Η έμφαση στην πολυτέλεια του Equinox είναι κάτι παραπάνω από τα στάνταρ, αφού στην πλάτες των καθισμάτων βρίσκεται ένα Tablet για να ασχολούνται οι πίσω επιβάτες. Φυσικά επιπλέον υπάρχει σύνδεση Wi – Fi, με συνδεσιμότητα 4G. Το σύστημα Chevrolet MyLink προσφέρει κάμερα οπισθοπορείας καθώς και την ηχητική ένδειξη του τυφλού σημείου για να αποφεύγονται τα ατυχήματα. Μαζί με το σύστημα πολυμέσων προσφέρεται και η οθόνη αφής μεγέθους 7” και η σύνδεση με Bluetooth.

chevrolet equinox 2Μηχανικά το Chevrolet Equinox τροφοδοτείται από τον κινητήρα χωρητικότητας 2,4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 182 ίππους. Φυσικά υπάρχει και ο πιο ισχυρός V6 κινητήρας χωρητικότητας 3,6 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 301 ίππους. Η μέση κατανάλωση με βάση τον κατασκευαστή είναι 9,4 λίτρα/100χλμ για τον κινητήρα των 2,4 λίτρων, ενώ για αυτόν των 3,6 φτάνει τα 13,6 λίτρα/100χλμ. Το ανανεωμένο μοντέλο αρχικά θα διατεθεί στην αμερικάνικη αγορά όπου αναμένεται να ανέβουν οι πωλήσεις του, ενώ αργότερα δεν αποκλείεται να το δούμε και σε ευρωπαϊκές αγορές, με τη δική μας να είναι ακόμα άγνωστο για το αν θα έρθει.