Η Ford εκτός από τα επιβατικά αυτοκίνητα γνωρίζει πολύ καλά και από επαγγελματικά οχήματα. Ένα από αυτά είναι το νέο Ranger Raptor, το οποίο πλέον βρίσκεται στην ελληνική αγορά. Το αμερικάνικο Pick-Up δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα άλλα μοντέλα της Ford και υπόσχεται πως όποιος βρεθεί στο τιμόνι του θα το απολαύσει και με το παραπάνω.

Η επιλογή που μπορεί να κάνει ο υποψήφιος αγοραστής είναι ανάμεσα σε 5 χρώματα, τα οποία είναι τα Frozen White, Colorado Red, Conquer Grey, Shadow Black και Performance Blue. Το νέο μοντέλο μηχανικά διατίθεται με τον EcoΒlue πετρελαιοκινητήρα χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 213 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 50,9 κιλά. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο των 10 σχέσεων της Ford.

Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται 7 Αερόσακοι, ABS, ESC, προβολείς Xenon και LED προβολείς ομίχλης, ηλεκτρικά παράθυρα, αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, δερμάτινα και θερμαινόμενα καθίσματα, ηλεκτρικά θερμαινόμενοι ρυθμιζόμενοι και αναδιπλούμενοι καθρέφτες, αγωνιστικές αναρτήσεις της Ford Performance, κλείδωμα πίσω διαφορικού, έλεγχος ταχύτητας με ρυθμιζόμενο σύστημα περιορισμού, αυτόματο φρενάρισμα, οθόνη αφής μεγέθους 8”, 6 ηχεία, σύστημα πλοήγησης, θύρα USB, σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί, πίσω αισθητήρες στάθμευσης, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα αποτροπής σύγκρουσης, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, αναγνώριση πινακίδων ορίου ταχύτητας και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 17”.

Για όσους ήδη άρχισαν τις σκέψεις θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού η τιμή του νέου Ford Ranger Raptor ξεκινά από 55.802€ και μπορεί να ανέβει και άλλο αν κάποιος θέλει να προσθέσει περισσότερο εξοπλισμό. Μπορεί η τιμή να είναι λίγο τσιμπημένη όμως είμαστε σίγουροι ότι αξίζει.