Το Nissan Qashqai μετά το 2013 που προχώρησε στη δεύτερη γενιά έγινε αρκετά εντυπωσιακό και αυτός ήταν ο λόγος που οι πωλήσεις του άρχισαν να ανεβαίνουν ραγδαία. Η Nissan δημιούργησε μια ακόμη έκδοση του πετυχημένου SUV με την ονομασία N-Motion, η οποία θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.   

Η νέα έκδοση περιλαμβάνει LED φωτιστικά σώματα, πανοραμική γυάλινη οροφή, ασημένιες πλάκες στους προφυλακτήρες, ράγες οροφής και τις μοναδικές ζάντες αλουμινίου Ibiscus μεγέθους 19”. Τα 11 χρώματα που θα προσφέρονται στην N-Motion έκδοση δείχνει την πληθώρα επιλογών που έχει επιλέξει η Nissan, παρά την περιορισμένη έκδοση. Αυτό που εντυπωσιάζει όμως είναι στο εσωτερικό τα καθίσματα με τη διχρωμία μαύρου-πορτοκαλί.

Το Nissan Qashqai N-Motion περιλαμβάνει επίσης το προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας NissanConnect στο βασικό εξοπλισμό. Η τεχνολογία Nissan Intelligent Mobility, προσφέρει στον οδηγό την απόλυτη ευκολία για τη σύνδεση των Smartphone με τα συστήματα Apple CarPlay και Android Auto.

Μηχανικά η έκδοση Qashqai N-Motion θα προσφέρεται με τον dCi κινητήρα χωρητικότητας 1,5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 115 ίππους. Πλέον και αυτός ο κινητήρας συνδυάζεται με το DCT κιβώτιο της Nissan των 7 σχέσεων. Επιπλέον, η έκδοση N-Motion θα κυκλοφορήσει σε όλους τους άλλους κινητήρες που προσφέρονται, με την κίνηση όμως να μεταφέρεται μόνο στους εμπρόσθιους τροχούς.

Το Nissan Qashqai Ν-Motion όπως ανακοίνωσαν οι Ιάπωνες θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, χωρίς όμως αυτός να είναι γνωστός. Όσοι ήδη άρχισαν τις σκέψεις καλό θα είναι να βιαστούν. Όσο για την τιμή; Αυτή θα ξεκινά από 25.345£ ή 28.810€ και θα ανεβαίνει ανάλογα τον πρόσθετο εξοπλισμό.