Το Acura NSX είναι ένα από τα μοντέλα που πωλείται στην αμερικάνικη αγορά, αφού το αντίστοιχο μοντέλο στην Ευρώπη το βλέπουμε με το λογότυπο της Honda. Στην Αμερική η έκδοση NSX Type S θα βρεθεί σε μόλις 300 κομμάτια, τα οποία όμως έγιναν ανάρπαστα, αφού με το που ξεκίνησαν οι πωλήσεις, έγινε παραγγελία και των 300 μέσα σε 24 ώρες. Επιπλέον, υπάρχουν 100 άτομα σε αναμονή σε περίπτωση που γίνει κάποια ακύρωση ή Acura επιλέξει να τους ικανοποιήσει και αυτούς.

Για την ιστορία το Acura NSX Type S διαθέτει το V6 Twin-Turbo κινητήρα αλουμινίου χωρητικότητας 3,5 λίτρων, καθώς και τρεις ηλεκτροκινητήρες, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 600 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 68 κιλά. Χάρη στο διαχύτη υπάρχει αυξημένη δύναμη, ενώ όσοι θέλουν μπορούν να επιλέξουν το πακέτο βελτίωσης που κοστίζει 13.000$ και περιλαμβάνει στα φρένα της Brembo, στο κάλυμμα του κινητήρα και στο εσωτερικό κομμάτια από ανθρακονήματα. Όλα τα παραπάνω μειώνουν το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου κατά 26,2 κιλά.

Η τιμή του Acura NSX Type S ξεκινά από 169.500$ και με το κόστος του πακέτου βελτιώσεων ανεβαίνει στα 182.500$. Δυστυχώς οι τυχεροί όπως είπαμε είναι μόνο 300 στην Αμερική, ενώ οι πληροφορίες θέλουνε να υπάρχουν άλλα 50 με το σήμα όμως της Honda, εκ των οποίων τα 30 είναι στην Ιαπωνία, ενώ τα άλλα 20 ακόμα δεν έχει γνωστό που θα βρεθούν. Πάντως όπου και να πάνε θα πουληθούν αμέσως.