Η Jeep θέλοντας να τονώσει το ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών δημιούργησε μια ειδική έκδοση για όλα τα μοντέλα της, με την ονομασία 80th Anniversary Edition. Renegade, Compass, Gladiator, Cherokee, Grand Cherokee και Wrangler θα διαθέτουν αυτή την ειδική έκδοση, η οποία προσφέρει πολλά περισσότερα από τις υπόλοιπες εκδόσεις.

Το Renegade 80th Anniversary Edition θα διαθέτει εξωτερικά τα λογότυπα “80th Anniversary Edition” και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19”. Το εσωτερικό θα είναι αναβαθμισμένο με μεταλλικές πινελιές, μαύρες επενδύσεις και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με την οθόνη αφής μεγέθους 8,4”, η οποία θα περιλαμβάνει και πλοηγό.

Το Compass 80th Anniversary Edition θα διαθέτει και αυτό τα λογότυπα “80th Anniversary Edition” και τις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19”. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα δερμάτινα καθίσματα και η οθόνη αφής μεγέθους 8,4”, η οποία θα περιλαμβάνει και πλοηγό. Επιπλέον, για όσους θέλουν θα μπορεί να γίνει και απομακρυσμένη εκκίνηση μέσω κινητού τηλεφώνου.

Το Cherokee 80th Anniversary Edition περιλαμβάνει πανοραμική ηλιοροφή και τις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19”. Στο εσωτερικό και εδώ υπάρχουν δερμάτινα καθίσματα, ενώ προσφέρεται και το διζωνικό σύστημα κλιματισμού. Επιπλέον, βρίσκουμε τον ψηφιακό πίνακα οργάνων με την TFT οθόνη μεγέθους 7”, ενώ υπάρχει και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με την οθόνη αφής μεγέθους 8,4”, το οποίο όμως δεν έχει GPS, καθώς χρεώνεται εξτρά.

Από την άλλη πλευρά το Grand Cherokee 80th Anniversary Edition, διαθέτει ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18”. Στο εσωτερικό και εδώ υπάρχουν και εδώ τα δερμάτινα καθίσματα. Επιπλέον, υπάρχει και το πακέτο ProTech II, το οποίο περιλαμβάνει μια ποικιλία συστημάτων υποστήριξης οδηγού, όπως Adaptive Cruise Control, Stop & Go, Advanced Brake Assist, Full-Speed ​​Forward Collision Warning, Active Braking, Parallel και Perpendicular Park Assist, LaneSense Lane Departure Warning και Lane Keep Assist. Τέλος, περιλαμβάνεται και το σύστημα αυτόματων υαλοκαθαριστήρων με ανίχνευση βροχής.

Το Wrangler 80th Anniversary Edition διαθέτει τις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18”, ενώ στο εσωτερικό δεσπόζουν τα δερμάτινα καθίσματα, καθώς και ένα μαύρο τσαντάκι για πράγματα. Τέλος, το Gladiator 80th Anniversary Edition και αυτό διαθέτει τις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18”, καθώς και τα ειδικά λογότυπα της σειράς. Στο εσωτερικό και εδώ βλέπουμε τη γνωστή οθόνη αφής μεγέθους 8,4”, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.