Την Κυριακή 03/02/2019 το Skoda Club Peloponnhsou απέδειξε για μια ακόμη φορά πως γνωρίζει πολύ καλά από event. Ο συνδυασμός της κοπής της πίτας του club, με τα τρία αυτοκίνητα που τα μελή μπορούσαν να απολαύσουν σε test drive ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει. Το αποτέλεσμα; Όπως πάντα άψογο

Η ώρα συνάντησης ήταν νωρίς το πρωί κάτι όμως που δεν εμπόδισε να παρευρεθούν περισσότερα από 45 αυτοκίνητα του club. Εκτός από την Αθήνα βρέθηκε σχεδόν όλη η Πελοπόννησος με αυτοκίνητα να έρχονται από Πάτρα, Σπάρτη, Τρίπολη, Ξυλόκαστρο και Κόρινθο. Όλα προσεγμένα ένα προς ένα από τους ιδιοκτήτες τους, αφού ως γνωστόν το club διαθέτει από την παλιά Skoda Felicia, αμέτρητες Octavia, αλλά και τα καινούργια Karoq και Fabia Facelift του 2019. Φυσικά, παρευρέθησαν και τα νέα μέλη του club που όμως δεν έχουν παραλάβει ακόμα τα καινούργια τους Skoda. Στην επόμενη συνάντηση θα βρίσκονται σίγουρα μαζί με τα νέα τους αυτοκίνητα.

Τα βλέμματα βέβαια ήταν στραμμένα στα τρία αυτοκίνητα που ήταν διαθέσιμα για test drive. Skoda Fabia MPI και Skoda Kodiaq Scout, τα οποία ήταν ευγενική παραχώρηση από τη Skoda Σωτηρόπουλος, αλλά και η Skoda Fabia Monte Carlo με τον κινητήρα 1.000 κ.εκ. και τους 95 ίππους την οποία παραχώρησε η Karenta. Η αλήθεια είναι πως το Kodiaq Scout ήταν το πιο επιβλητικό των τριών μοντέλων, αλλά αυτή που έκλεψε την παράσταση ήταν η Fabia Monte Carlo. Όσα μέλη οδήγησαν τα νέα μοντέλα είχαν να πουν τα καλύτερα, αφού τα απόλαυσαν στο έπακρο.

Στην συνάντηση όμως εκτός των αυτοκινήτων είχαμε και την κοπή της πίτας, η οποία όμως μαζί με τα φλουριά είχε και δώρα από τους  χορηγούς, με το μεγαλύτερο δώρο να είναι αυτό της Karenta. Poupakis Geometrical, Skoda Καρέλλης, Bardahl Auto Greece και Bardahl Engine Eco Cleaning Center ήταν αυτοί που χαροποίησαν τα μέλη με τα δώρα τους. Τις κληρώσεις των δώρων έκαναν οι Βενιαμίν του club που σε λίγα χρόνια θα είναι και αυτοί μέλη της οικογένειας. Όχι ότι τώρα δεν είναι, αλλά τότε θα έχουν και τα δικά τους Skoda στην παρέα.

Το Skoda Club Peloponnhsou έχει ανεβάσει κατά πολύ τα στάνταρ των συναντήσεων και όσο περνάει ο καιρός όλο και δυναμώνει με τα νέα μέλη να τηρούν κατά γράμμα τους κανόνες. Φυσικά, όλοι μαζί είναι μια οικογένεια και αυτό φάνηκε τόσο από τα νέα μέλη που δεν ένιωσαν σε καμία στιγμή μόνοι τους, αλλά και από τα πειράγματα που έδιναν και έπαιρναν εντός και εκτός αίθουσας. Εμείς όπως πάντα το απολαύσαμε, αφού οι διαχειριστές του Skoda Club Peloponnhsou γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν.