Η Hyundai τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αφού τα μοντέλα της όλο και κερδίζουν μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά. Οι σκέψεις των Κορεατών τώρα είναι στη δημιουργία ενός νέου επαγγελματικού μοντέλου. Στη δημοσιότητα δόθηκαν κάποιες φωτογραφίες που απεικονίζουν ένα ψηφιακό μοντέλο.

Το Tarlac όπως ονομάζεται αναμένεται όταν έρθει στην αγορά να βρεθεί απέναντι στα Toyota Hilux, Mitsubishi L200 και Ford Ranger, αλλά δε γνωρίζουμε κατά πόσο είναι ικανό να τα καταφέρει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το νέο μοντέλο θα βασιστεί στην πλατφόρμα που δημιουργείτε ήδη το Santa Fe. Το σκίτσο που βλέπουμε δημιουργήθηκε από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Enoch Gabriel Gonzales, ο οποίος αποκάλυψε πως θα ήθελε να το δει στην παραγωγή της Hyundai.

Το αν φτάσει στο στάδιο της παραγωγής θα φανεί άμεσα, αφού ο σκοπός της Hyundai είναι να φέρει ένα τέτοιο μοντέλο στην παγκόσμια αγορά μέσα στο 2021, κάτι που σημαίνει πως ήδη θα έχει κάποιο πλάνο για το μέλλον ενός επαγγελματικού μοντέλου. Το μόνο που απομένει είναι να το δούμε να κυκλοφορεί στο δρόμο.