Ο επίσημος αντιπρόσωπος της Toyota στη χώρα μας ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου Yaris GR Sport. Μπορεί να μην έχει την αίγλη του GR Yaris, όμως είναι ένα μοντέλο που μπορεί να ικανοποιήσει τον καθένα. Ουσιαστικά πρόκειται για την πιο σπορ έκδοση του Yaris, η οποία διαθέτει το λογότυπο GR Sport, τη νέα μάσκα, τον πίσω προφυλακτήρα με το διαχύτη, τις κόκκινες λεπτομέρειες και τις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18”.

Στο εσωτερικό υπάρχει το λογότυπο της Gazoo Racing στα καθίσματα, στο τιμόνι και στο κουμπί εκκίνησης του κινητήρα. Επιπλέον, υπάρχουν οι κόκκινες ραφές στα καθίσματα, στο τιμόνι και στον επιλογέα των ταχυτήτων. Παράλληλα το δέρμα στο τιμόνι και στον επιλογέα ταχυτήτων, τα πεντάλ αλουμινίου και τα θερμαινόμενα καθίσματα ανεβάζουν τον πήχη της πολυτέλειας.

Το Yaris GR Sport διαθέτει αναβαθμισμένα αμορτισέρ με νέο set up, τα οποία κάνουν ακόμη πιο άνετη τη ζωή των επιβατών. Επιπλέον, αναβαθμισμένο είναι και το σύστημα διεύθυνσης, ενώ είναι ενισχυμένη και η αεροδυναμική του αυτοκινήτου έχοντας μειωμένη αντίσταση του αέρα.

Μηχανικά το Yaris GR Sport τροφοδοτείται από το υβριδικό σύστημα, με τον κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 116 ίππους. Η μέση κατανάλωση με βάση τον κατασκευαστή είναι μόλις 4,3 λίτρα/100χλμ, ενώ οι εκπομπές ρύπων ανέρχονται σε 97 γρ/χλμ.

Για όσους ενδιαφέρονται υπάρχουν δύο εκδόσεις, που ουσιαστικά διαφέρουν με τη διχρωμία. Η έκδοση Yaris Hybrid GR Sport κοστολογείται στα 24.130€, ενώ η έκδοση Yaris Hybrid GR Sport Bi-Tone ανεβαίνει στα 24.920€. Φυσικά, υπάρχουν κάποια χρώματα που ανεβάζουν την τιμή, αλλά όποιο από τα δύο και να διαλέξετε είναι σίγουρο πως θα το απολαύσετε.

Οι τιμές του Toyota Yaris GR Sport

ΈκδοσηΚυβισμόςΙσχύςΤιμή
Yaris Hybrid GR Sport1.50011624.130€
Yaris Hybrid GR Sport Bi-Tone1.50011624.920€