Η Lamborghini Murcielago LP640 Roadster όταν κυκλοφόρησε εκτός ότι έγινε ανάρπαστη είναι ένα από τα αυτοκίνητα που δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο όπου και αν βρεθεί. Η συγκεκριμένη είναι βαμμένη κατακόκκινη, ενώ διαθέτει πλήρη αρχείο service και όλα της τα χαρτιά. Εκτός από το χρώμα, υπάρχει το νέο σύστημα εξάτμισης της Capristo, καθώς και οι μαύρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18”, με διαστάσεις ελαστικών 245/35 μπροστά και 335/30 πίσω και ελαστικά Pirelli P Zero.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν αμέσως τα δερμάτινα καθίσματα σε κόκκινο-μαύρο με τις κόκκινες ραφές, ενώ υπάρχουν ανθρακονήματα στις πόρτες, στο ταμπλό και στο τιμόνι. Πίσω από το τιμόνι υπάρχουν τα paddle shift για πιο γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων, ενώ τα πεντάλ αλουμινίου ανεβάζουν τον πήχη της πολυτέλειας.

Μηχανικά η Lamborghini Murcielago LP640 Roadster τροφοδοτείται από το V12 κινητήρα χωρητικότητας 6,5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 631 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 67,3 κιλά. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο των 6 σχέσεων, με την κίνηση να μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς.

Η δημοπρασία του αυτοκίνητου θα γίνει τις επόμενες ημέρες στην Αμερική και είναι σίγουρο πως θα την αποκτήσει κάποιος συλλέκτης. Η τιμή είναι άγνωστη, αλλά οι πιθανότητες λένε πως θα πιάσει ένα αρκετά μεγάλο νούμερο, αφού αυτός που θα την αποκτήσει αναμένεται να έχει πολύ ισχυρούς αντιπάλους. Όπως και να έχει ένα τέτοιο αυτοκίνητο σε όποιον και να καταλήξει θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.