Πλησιάζει η ώρα για την αποκάλυψη του νέου CR-V

Λίγες ημέρες απομένουν για να αποκαλύψει πλήρως η Honda το νέο CR-V. Το SUV της ιαπωνικής εταιρείας μπαίνοντας στην 6η γενιά, φαίνεται πως θα διαθέτει αρκετά στοιχεία από το νέο Civic, δείχνοντας πως πλέον η φιλοσοφία της Honda θα είναι ίδια για τα μοντέλα της. Οι φωτογραφίες μας δείχνουν ξεκάθαρα πως θα είναι τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, αλλά και το εσωτερικό, το οποίο είναι πανομοιότυπο με το νέο Civic.

Τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα, με τις κόκκινες ραφές, το δερμάτινο τριάκτινο με τα χειριστήρια και ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων θέλουν αν ανεβάσουν τον πήχη της πολυτέλειας. Παράλληλα υπάρχουν οι δύο ψηφιακές οθόνες μια για τον πίνακα οργάνων και μια αφής με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Οι διαφορές σε σχέση με το Civic είναι πως υπάρχουν κουμπιά δίπλα στον επιλογέα ταχυτήτων, ενώ λείπουν οι ποτηροθήκες.

Μηχανικά όπως όλα δείχνουν θα υπάρχουν μόνο υβριδικά συστήματα κάτι που αναμένεται να ανεβάσει και τις τιμές. Τέλος, η πλήρη αποκάλυψη όπου θα μάθουμε όλα τα στοιχεία του νέου CR-V θα γίνει στις 12 Ιουλίου. Λίγη υπομονή λοιπόν.