Η Maserati Levante είναι ένα από τα δυνατά μοντέλα της ιταλικής φίρμας στην κατηγορία των SUV. Προκειμένου να τονώσει τις πωλήσεις του Levante η Maserati δημιούργησε μια περιορισμένη έκδοση με την ονομασία Levante Vulcano, η οποία προορίζεται για την Ευρώπη και την Ασία.

Η ειδική αυτή έκδοση θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά σε ματ Grigio Lava χρώμα και θα περιλαμβάνει το πακέτο βελτίωσης Nerissimo, το οποίο περιλαμβάνει πολλές μικρές εξωτερικές αλλαγές, καθώς και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 21” με σχέδιο Y και 5 ακτίνες, όπως και τα φρένα της Brembo με κόκκινες δαγκάνες.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα με τις κόκκινες ραφές ή τα κόκκινα δερμάτινα καθίσματα με τις μαύρες ραφές. Το λογότυπο της Maserati βρίσκεται στα προσκέφαλα των καθισμάτων, ενώ υπάρχει και ειδική πλάκα με την αρίθμηση του μοντέλου. Στο εξοπλισμό περιλαμβάνονται LED Matrix φωτιστικά σώματα, εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα με ηλεκτρικές ρυθμίσεις και λειτουργία μνήμης, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο σπορ τιμόνι και το ηχοσύστημα Bowers & Wilkins.

Η Maserati Levante Vulcano θα διατεθεί σε μόλις 150 κομμάτια εκ των οποίων θα υπάρχουν οι εκδόσεις με τους 350 ίππους και αυτή με το V6 Twin-Turbo και τους 430 ίππους. Τέλος, οι τιμές στη Μεγάλη Βρετανία θα έχουν 85.452£ ή 96.725€ για την έκδοση με τους 350 ίππους και 93.000£ ή 105.270€ για αυτήν με τους 430.