Η Bentley έχει το δικό της τρόπο να καλομαθαίνει αυτούς που αγαπούν τα αυτοκίνητα της. Όμως εκτός από τα ακριβά αυτοκίνητα δημιούργησε και μια επετειακή σειρά από ακριβά αξεσουάρ γραφείου. Συμπληρώνοντας τα 100 χρόνια ζωής οι Βρετανοί δημιούργησαν δύο στυλό και μια πένα, αλλά και ένα βιβλίο.

Τα δύο στυλό είναι ένα στυλό Ballpoint, με το κόστος να φτάνει τα 540€ και ένα στυλό Rollerball, το οποίο κοστίζει 490€. Η πένα Fountain είναι η πιο ακριβή, με το κόστος να ανεβαίνει στα 590€, ενώ όλο το σετ μαζί αγγίζει τα 1.620€. Επιπλέον, για όποιον θέλει υπάρχει ξεχωριστά και το επετειακό βιβλίο της Bentley για τα 100 χρόνια. Όσο για την τιμή του; Αυτό κοστίζει αρκετά παραπάνω, αφού φτάνει τα 229.000€.

Η πένα και τα δύο στυλό θα είναι σε μαύρο χρώμα, όπως ήταν βαμμένα τα αυτοκίνητα του παρελθόντος, ενώ τα μεταλλικά μέρη θα είναι σε χρώμα ανθρακί. Επιπλέον, θα υπάρχει το σήμα της Bentley με χρυσές λεπτομέρειες. Όποιος ενδιαφέρεται καλό θα είναι βιαστεί, αφού το σετ είναι διαθέσιμο από την 1η Ιουλίου και αναμένεται να γίνει ανάρπαστο. Άλλωστε ποιος δε θέλει η υπογραφή του να έχει τη βαρύτητα μιας Bentley;