Η Τροχαία Πειραιά ανακοίνωσε πως για το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν τρεις φάσεις έργων και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο οδικό δίκτυο των δήμων Πειραιά και Μοσχάτου-Ταύρου λόγω εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου. Αυτές θα έχουν ως εξής.

Α’ Φάση

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων της οδού Καραολή Δημητρίου, από την έξοδό της προς την Εθνάρχου Μακαρίου έως τη συμβολή της με την οδό Αθανασίου Διάκου, σε μέγιστο μήκος 1.000 μέτρων στο ρεύμα προς Γλυφάδα, από 26 έως 30 Ιουλίου, καθ’ όλο το 24ωρο. Στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναλλακτικό δρομολόγιο: Οδός Καραολή Δημητρίου δεξιά κλάδος εξόδου προς Εθνάρχου Μακαρίου αριστερά Εθνάρχου Μακαρίου ευθεία Παλαιά λεωφόρο Ποσειδώνος προς Μοσχάτο.

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος, από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού έως τη συμβολή της με την οδό Αθανασίου Διάκου, σε μέγιστο μήκος 450 μέτρων στο ρεύμα προς Γλυφάδα, από 26 έως 30 Ιουλίου, καθ’ όλο το 24ωρο. Η κυκλοφορία θα γίνεται από την υπόλοιπη λωρίδα κυκλοφορίας.

Β’ Φάση

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος, από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού έως τη συμβολή της με την οδό Αθανασίου Διάκου, σε μέγιστο μήκος 450 μέτρων στο ρεύμα προς Γλυφάδα, από 30 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου, καθ’ όλο το 24ωρο. Η κυκλοφορία θα γίνεται από την υπόλοιπη λωρίδα κυκλοφορίας.

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα του κλάδου εξόδου της Λεωφόρο Κηφισού προς τη Νέα Λεωφόρο Ποσειδώνος, από τη συμβολή της με την έξοδο προς Σ.Ε.Φ. έως τη συμβολή της με την οδό Αθανασίου Διάκου, σε μέγιστο μήκος 650 μέτρων στο ρεύμα προς Γλυφάδα, από 30 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου, καθ’ όλο το 24ωρο. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την υπόλοιπη λωρίδα κυκλοφορίας.

Γ’ Φάση

Προσωρινή και τμηματική διακοπή μας κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα του κλάδου εξόδου της Λεωφόρου Κηφισού προς τη Νέα Λεωφόρο Ποσειδώνος, από τη συμβολή της με την έξοδο προς Σ.Ε.Φ. έως τη συμβολής της με την οδό Αθανασίου Διάκου, σε μέγιστο μήκος 650 μέτρων στο ρεύμα προς Γλυφάδα, από 3 έως 6 Αυγούστου, καθ’ όλο το 24ωρο. Κατά τις εργασίες η κυκλοφορία θα γίνεται από την υπόλοιπη λωρίδα κυκλοφορίας. Τέλος, η Τροχαία ζητεί από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.