Η Toyota Supra σίγουρα είναι ένα από τα αυτοκίνητα που αναμένεται να σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην αγορά των σπορ αυτοκίνητων. Η Toyota προσφέρει στο νέο μοντέλο 8 χρωματικές επιλογές για αυτούς που θέλουν να την αγοράσουν. Οι βασικές επιλογές είναι οι Phantom Matte Grey, Tungsten Silver, Turbulence Gray, Nitro Yellow και Downshift Blue.

Επιπλέον υπάρχουν και ακόμα τρεις επιλογές. Αυτές είναι οι Absolute Zero White με Red Accents, Nocturnal Black με Red Accents και Renaissance Red 2.0 με Black Accents. Οι Ιάπωνες πιστεύουν πως οι τρεις τελευταίες επιλογές θα πουλήσουν περισσότερο χάρη στην αντίθεση χρωμάτων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το κόστος της Supra με τα βασικά χρώματα στην αμερικάνικη αγορά θα είναι στα 49.990$ και θα περιλαμβάνονται εκτός του χρώματος, το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με την οθόνη αφής μεγέθους 6,5”, το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, η προειδοποίηση σύγκρουσης και οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις.

Στις Premium εκδόσεις το κόστος του αυτοκινήτου ανεβαίνει στα 53.990$ πάντα για την αμερικάνικη αγορά και θα περιλαμβάνει επιπλέον των παραπάνω το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με την οθόνη αφής μεγέθους 8,8”, το σύστημα πλοήγησης, το σύστημα Apple CarPlay, το ηχοσύστημα της JBL με τα 12 ηχεία, τα θερμαινόμενα και δερμάτινα καθίσματα και την head-up οθόνη.

Τέλος, θα υπάρχει και μια ακόμη επιλογή, η οποία θα ξεκινά από τα 55.250$ και θα περιλαμβάνει επιπλέον όλων των παραπάνω κόκκινα καπάκια στους καθρέπτες, κόκκινα δερμάτινα καθίσματα, μια αναμνηστική πλακέτα στο ταμπλό και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19”. Το μόνο που μένει είναι τι θα επιλέξετε.