Το C-HR είναι ένα από τα SUV της Toyota με μεγάλη ζήτηση ακόμα και στην ελληνική αγορά. Ήρθε στη ζωή μας το 2016 και από τότε είναι πιο ώριμο από ποτέ, έτσι ώστε οι Ιάπωνες να προχωρήσουν στη δεύτερη γενιά του μοντέλου. Πριν όμως την τελική μορφή, η Toyota παρουσίασε το C-HR Prologue, το οποίο ουσιαστικά είναι ο προάγγελος του νέου μοντέλου. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες η Toyota θα δημιουργήσει ένα πιο επιθετικό σχεδιαστικά C-HR, το οποίο θα διαθέτει και Plug-in Hybrid έκδοση.

Η σχεδίαση του νέου μοντέλου έγινε στο σχεδιαστικό κέντρο ED2 της Toyota στη Γαλλία, συνεχίζοντας την επιτυχία, αφού εκεί έγινε και ο σχεδιασμός του C-HR που κυκλοφορεί τώρα. Μπροστά θα υπάρχει η τρισδιάστατη μάσκα που είναι σχεδόν ίδια με αυτή του bZ4X, ενώ αλλαγές θα γίνουν στα φωτιστικά σώματα που θα είναι μικρότερα, αλλά και στους τροχούς που θα είναι μεγαλύτεροι. Παράλληλα θα υπάρχουν αλλαγές και στο εσωτερικό δίνοντας μεγαλύτερη ευρυχωρία για τους επιβάτες.

Από μηχανικής πλευράς το νέο C-HR αναμένεται να έχει το Plug-in Hybrid σύστημα που υπάρχει στο νέο Prius, αλλά και στο RAV4, αλλάζοντας τα δεδομένα που γνωρίζουμε μέχρι και σήμερα. Επιπλέον, η κατασκευή των μπαταριών του θα γίνεται στην Ευρώπη. Για το πότε αναμένεται να το δούμε είναι άγνωστο, αλλά οι πληροφορίες το θέλουν να παρουσιάζεται επίσημα μέσα στο 2024. Μέχρι τότε υπομονή.