Η Nissan παρουσίασε μια ειδική έκδοση του πανίσχυρου GT-R, με την ονομασία GT-R NISMO Special Edition. Η εν λόγω έκδοση θα διαθέτει το νέο χρώμα Stealth Gray, ενώ αυτό που το κάνει να διαφέρει εντελώς από τα άλλα GT-R είναι το Carbon καπό, το οποίο είναι χωρίς βαφή και μειώνει το βάρος κατά 100 γραμμάρια. Επιπλέον, υπάρχουν οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 20” της Rays, οι οποίες διαθέτουν κόκκινο σιρίτι.

Για να υπάρχει καλύτερη απόκριση στο φρενάρισμα τοποθετήθηκαν τα φρένα της Brembo με τις κίτρινες δαγκάνες και τους κεραμικούς δίσκους των 410 χιλιοστών μπροστά και των 390 πίσω. Για όσους δε θυμούνται κάτω από το καπό κρύβεται ο V6 Twin-Turbo κινητήρας χωρητικότητας 3,8 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 600 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 66,4 κιλά.

Για όσους ενδιαφέρονται ίσως θα πρέπει να κοιτάξουν κάποιο άλλο GT-R, αφού η έκδοση GT-R NISMO Special Edition θα είναι διαθέσιμη μόνο για την αγορά της Ιαπωνίας. Τέλος, το νέο μοντέλο όπως ανακοίνωσαν οι Ιάπωνες θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο χωρίς όμως να γνωρίζουμε την τιμή του.