Η Mazda παρουσίασε ένα νέο λευκό χρώμα για τα μοντέλα της. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το Rhodium White Premium, το οποίο δημιουργείτε μέσα από την τεχνολογία βαφής Takuminuri, η οποία υπάρχει ήδη στο νέο CX-60. Το νέο χρώμα θα είναι διαθέσιμο μέσα στο καλοκαίρι ξεκινώντας από το συγκεκριμένο SUV, αλλά αργότερα αναμένεται να βρεθεί και σε άλλα νέα μοντέλα.

Το νέο Rhodium White Premium είναι ένα αγνό λευκό χρώμα, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την ιαπωνική αισθητική, δίνοντας μια ομορφιά και απλότητα. Ο λεπτός κόκκος της βαφής τονίζει τη δυναμική του, αλλά και τις σκιές στο αμάξωμα. Το νέο χρώμα έχει τρεις στρώσεις μια καθαρή, μια ανακλαστική και μια έγχρωμη. Η τελευταία περιλαμβάνει μια λευκή χρωστική ουσία τονίζοντας το χρώμα, ενώ έχει μειωθεί το πάχος της στρώσης κατά 30%.

Το νέο χρώμα είναι ένα από τα όπλα της ιαπωνικής εταιρείας, αφού τα μεγαλοστελέχη της πιστεύουν πως το χρώμα παίζει μεγάλο ρόλο στην αγορά ενός νέου αυτοκινήτου. Τέλος, οι Ιάπωνες είπαν πως δε θα μείνουν μόνο σε αυτό το λευκό, αλλά θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν και άλλα νέα χρώματα. Άλλωστε όπως και να το κάνουμε η Mazda έχει συνδυαστεί με το κόκκινο χρώμα και ίσως αυτό να θέλαμε να δούμε.