Νέο βασιλικό χρώμα για τα Skoda Superb, Kodiaq και Octavia

Η Skoda προκειμένου να γιορτάσει τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ’ στη Μεγάλη Βρετανία δημιούργησε ένα νέο χρώμα για τα αυτοκίνητα της. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το Royal Green χρώμα, το οποίο θα τοποθετηθεί στις Superb και Octavia, αλλά και στο Kodiaq. Το νέο χρώμα θα είναι διαθέσιμο από τις 9 Μαΐου και θα υπάρχει στις πλουσιότερες εκδόσεις εξοπλισμού δίνοντας μια άλλη χάρη σε όσους το αποκτήσουν.

Στη Superb εξωτερικά θα υπάρχει το Royal Green χρώμα, ενώ εσωτερικά θα συνδυάζεται με μαύρες, καφέ ή μπεζ επενδύσεις. Αντίθετα στην Octavia το βασιλικό πράσινο χρώμα θα βρίσκεται στην ισχυρότερη έκδοση vRS, αλλά και στις πλουσιότερες εκδόσεις εξοπλισμού. Τέλος, οι υποψήφιοι αγοραστές του Kodiaq θα μπορούν και αυτοί να αποκτήσουν το βασιλικό πράσινο χρώμα στις πλουσιότερες εκδόσεις εξοπλισμού, αλλά όχι σε αυτή της vRS.

Για όσους δε γνωρίζουν η στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ’ είναι προγραμματισμένη να γίνει το Σάββατο, 6 Μαΐου 2023, στο Αβαείο του Westminster. Μπορεί το συγκεκριμένο βασιλικό πράσινο χρώμα να προσφέρεται μόνο στους πελάτες της Μεγάλης Βρετανίας και όχι στην υπόλοιπη Ευρώπη, όμως όπως και να έχει είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό. Άλλωστε ποιος δε θέλει να νιώθει βασιλιάς;