Η Formula 1 αυτό το τριήμερο θα βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού Ωκεανού και πιο συγκεκριμένα στο Miami των Η.Π.Α. Εκεί η Red Bull Racing θα χρησιμοποιήσει μια νέα εμφάνιση στο μονοθέσιο, το οποίο έχει σχεδιαστεί από τους θαυμαστές της.  Όπως βλέπουμε και από τις εικόνες εκτός του σκούρου μπλε που ήδη γνωρίζουμε θα υπάρχουν επάνω στο μονοθέσιο το μωβ, το ροζ και το μπλε χρώμα.

Η συγκεκριμένη αλλαγή στις 19 σεζόν της Red Bull Racing γίνεται για 7η φορά, με το μονοθέσιο να έχει άλλη εμφάνιση για έναν αγώνα. Η νέα εμφάνιση δημιουργήθηκε από τη Martina Andriano, φοιτήτρια γραφιστικής, στο πλαίσιο της προώθησης Make Your Mark. Αυτό επέτρεψε στα μέλη του Paddock να αφοσιωθούν στη νέα εμφάνιση της ομάδας.

Το μονοθέσιο έχει ροζ, μπλε και μωβ ραβδώσεις που δένουν γύρω από τα πλαϊνά της RB19, προσφέροντας ένα πολύ δυνατό συνδυασμό χρωμάτων στο μονοθέσιο. Η Αργεντίνα νικήτρια δήλωσε εμφανώς ενθουσιασμένη “Τη στιγμή που έμαθα ότι κέρδισα ήμουν σοκαρισμένη και άφωνη, δε μπορούσα να το πιστέψω, μου φαίνεται σαν ένα τρελό όνειρο”.

Ο επικεφαλής της ομάδας Christian Horner δήλωσε “Νομίζω ότι η Martina έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και το πως ζωηρή και έξυπνη είναι φαίνεται όταν τη βλέπεις στην πραγματική ζωή. Η σχεδίαση διατηρεί το ήθος μας. Σίγουρα θα ξεχωρίσουμε όταν δείτε αυτό το αυτοκίνητο στην πίστα”. Για όσους θέλουν μπορούν να πάρουν μέρος στους δύο επόμενους διαγωνισμούς που θα γίνουν για το Grand Prix του Austin και το νέο Grand Prix του Las Vegas. Τέλος, υπενθυμίζουμε πως οι εμφανίσεις για αυτά τα τρία GP θα υπάρχουν και στο βιντεοπαιχνίδι F1 2023.