Το νέο πρόγραμμα βιώσιμης αυτοκίνησης Hybrid For U φιλοδοξεί να καταστήσει την απόκτηση ενός υβριδικού αυτοκινήτου ευκολότερη από ποτέ. Προσφέρει έκπτωση που ισοδυναμεί με ολόκληρο ή μέρος του Τέλους Ταξινόμησης κάθε υβριδικού αυτοκινήτου Suzuki, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε κάθε οδηγό να αποκτήσει το νέο του υβριδικό Suzuki. Ignis, Swift, Vitara και S-Cross αποτελούν τα νέα Hybrid μοντέλα της μάρκας.

Τα αυτοκίνητα της Suzuki εξασφαλίζουν επιδόσεις, οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων μέσω του συστήματος Hybrid που διαθέτουν. Είναι εξοπλισμένα με τα προηγμένα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, με πλούσιο εξοπλισμό, από την βασική τους κιόλας έκδοση, αλλά και με και αξιοπιστία που εκφράζεται με πέντε χρόνια εγγύηση (προνόμια που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το όνομα της εταιρείας).

Η Suzuki θα συνεχίσει να επενδύει σε νέες τεχνολογίες ώστε να μειώσει περαιτέρω το ενεργειακό αποτύπωμα στον πλανήτη διατηρώντας την απαράμιλλη οδηγική απόλαυση που προσφέρουν τα αυτοκίνητα της. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προνόμια τους όρους και τις προϋποθέσεις του νέου προγράμματος προνομίων βιώσιμης αυτοκίνησης Hybrid For U απευθυνθείτε στο Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Suzuki.