Η Skoda Octavia είναι το πιο επιτυχημένο μοντέλο των Τσέχων και για να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον στο υποψήφιο αγοραστικό κοινό δημιουργήθηκε ένα νέο πακέτο εξοπλισμού με την ονομασία Dynamic +. Το συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνει μαύρες λεπτομέρειες εξωτερικά και εσωτερικά, σπορ καθίσματα, σπορ τιμόνι, πεντάλ αλουμινίου και ζάντες αλουμινίου Trius μεγέθους 17”. Προαιρετικά υπάρχουν και οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18”.

Τα μπροστινά σπόιλερ διαθέτουν μαύρες λεπτομέρειες, ενώ μαύρο είναι και το πλαίσιο της μάσκας. Επιπλέον, μαύρα είναι και τα καπάκια των καθρεπτών, ενώ το μαύρο εξωτερικά ολοκληρώνεται με τα φιμέ τζάμια. Στο εσωτερικό το μαύρο συνεχίζεται με τα μαύρα σπορ καθίσματα και τη μαύρη οροφή.

Το νέο πακέτο περιλαμβάνεται στη Skoda Octavia και στη Skoda Octavia Combi. Σίγουρα μπορεί η έκδοση Dynamic + να είναι ένα ακόμα επίπεδο εξοπλισμού, όμως πλησιάζει περισσότερο στα επίπεδα εξοπλισμού της Octavia RS. Τέλος, το πακέτο εξοπλισμού Dynamic + αναμένεται να βρίσκεται σε όλα τα μηχανικά σύνολα.