Το Tucson γίνεται το πρώτο SUV της Hyundai, το οποίο διαθέτει την έκδοση N Line. Η συγκεκριμένη έκδοση έρχεται να δυναμώσει το Tucson μετά την επιτυχία που σημειώνει με την αντίστοιχη του i30. Με 9 επιλογές χρωματισμού και τρεις εκδόσεις κινητήρων ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να διαλέξει μέσα από μια ποικιλία που μπορεί να ικανοποιήσει τον καθένα.

Η έκδοση N Line διαθέτει νέους προφυλακτήρες, μαύρη χρωμιομένη γρίλια, LED φώτα ημέρας, μαύρη αεροτομή, μαύρα καπάκια καθρεπτών, σκληρότερα ελατήρια, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν μαύρα σπορ καθίσματα με κόκκινες ραφές, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέας ταχυτήτων, πεντάλ αλουμινίου και μαύρος ουρανός.

Δύο πετρελαιοκινητήρες και ένας βενζινοκινητήρας θα είναι οι επιλογές που θα προσφέρονται στην N Line έκδοση. Πρόκειται για τον κινητήρα πετρελαίου CRDi χωρητικότητας 1,6 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 136 ίππους και τον CRDi χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 185 ίππους.

Επιπλέον, υπάρχει και ο T-GDI βενζινοκινητήρας χωρητικότητας 1,6 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 177 ίππους. Και οι τρεις κινητήρες συνδυάζονται με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των 7 σχέσεων. Η κίνηση μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς, ενώ προαιρετικά υπάρχει και το σύστημα τετρακίνησης.

Η νέα έκδοση Tucson N Line θα δημιουργηθεί και θα δοκιμαστεί στην Ευρώπη, ενώ θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες που διαθέτει αυτοκίνητα η Hyundai. Εμείς είμαστε σίγουροι πως η συγκεκριμένη έκδοση ακόμα και στη χώρα μας μπορεί να πετύχει.