Το Opel Mokka-e αλλάζει όνομα και πλέον θα έχει μεγαλύτερη ισχύ και μεγαλύτερη αυτονομία. Πιο συγκεκριμένα από εδώ και πέρα το Mokka-e μετονομάζεται σε Mokka Electric. Εκτός όμως από την αλλαγή του ονόματος πλέον αυξάνεται η μέγιστη ισχύς από τους 136 στους 156 ίππους, ενώ η μέγιστη ροπή θα φτάνει 26,5 κιλά. Βέβαια, εκτός την αύξηση της ισχύς και της ροπής υπάρχει και η μεγαλύτερη μπαταρία ιόντων λιθίου που φτάνει τις 54 kWh.

Παράλληλα αυξάνεται και η αυτονομία του, αφού από τα 338 χιλιόμετρα με μια μόνο πλήρη φόρτιση φτάνει πλέον τα 406 χιλιόμετρα. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε λιγότερο από 10”, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 150 χλμ/ώρα. Η μέση κατανάλωση με βάση τον κατασκευαστή είναι 15,2 kWh/100χλμ. Η φόρτιση της μπαταρίας με έναν ταχυφορτιστή 100 kW φτάνει από το 20% στο 80% σε μόλις 30’. Παράλληλα υπάρχει και ο ενσωματωμένος φορτιστής των 11 kW, που φορτίζει μέσω Wallbox ή με καλώδιο σε οικιακή πρίζα.

Σίγουρα, όλα αυτά κάνουν το νέο Opel Electric πιο δελεαστικό, όμως αυτό που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα είναι αν θα ανέβει και η τιμή μετά τις αλλαγές. Μπορεί σχεδιαστικά να μην αλλάζει τίποτα, όμως η αύξηση της αυτονομίας, της ισχύς και της ροπής μπορούν να προσφέρουν ένα άλλο αυτοκίνητο, το οποίο γίνεται πιο δελεαστικό για το αγοραστικό κοινό, ιδίως αν η τιμή μείνει στα επίπεδα που είναι σήμερα.