Μετά τις ξεχωριστές εκδόσεις του Ford Focus σε κόκκινο και μαύρο χρώμα, με τη νέα χρονιά θα ακολουθήσουν τα Ford Fiesta και Ford B – MAX. To Ford Fiesta θα διαφέρει λίγο, με τη θέση του κόκκινου να λαμβάνει το λευκό χρώμα, αφού η κοκκινόμαυρη έκδοση είναι ήδη γνωστή. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει μαύρο χρώμα στο αμάξωμα, λευκό στην οροφή και στα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, καθώς και αντίθεση με μαύρο – λευκό χρώμα στις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 15”.

ford b-max red-black edition 1Στο εσωτερικό συνεχίζεται η αντίθεση με τα καθίσματα, το τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων να είναι μαύρα με λευκές ραφές. Η συγκεκριμένη έκδοση προσφέρεται με τους κινητήρες χωρητικότητας 1 λίτρου EcoBoost και αυτόν των 1,25 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να είναι 100 και 82 ίππους αντίστοιχα. Η τιμή στη Μεγάλη Βρετανία όπου και θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις αρχίζει από 18.500€.

Από την άλλη πλευρά το B – MAX θα διατίθενται με το γνωστό κοκκινόμαυρο χρώμα που έχουν ήδη το Fiesta και το Focus. Στη συγκεκριμένη έκδοση ξεχωρίζει το κόκκινο χρώμα στο αμάξωμα, με το μαύρο να υπάρχει στην οροφή, στα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών και στις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 16”. To Β –MAX θα τροφοδοτείται με τους κινητήρες χωρητικότητας 1 λίτρου EcoBoost, 1,4 και 1,6 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να είναι 140, 90 και 105 ίππους αντίστοιχα. Τέλος, η τιμή για τη βρετανική αγορά ξεκινά από τα 21.500€.