Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε η McLaren, με την ελπίδα ότι θα διορθωθούν πολλά από τα λάθη της προηγούμενης χρόνιας. Συγκεκριμένα η αντικατάσταση του Διευθύνοντα Συμβούλου με εντολή του Ron Dennis φαίνεται πως θα αλλάξει πολλά πράγματα. Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο Jost Capito, γνωστός σε όλους μας από τη θητεία του ως μεγάλο κεφάλι της αγωνιστικής ομάδας της Volkswagen.

f1 jost capito 1Ο 57χρονος Γερμανός, θα διοριστεί ως Διευθύνων Σύμβουλος της McLaren Racing, αναλαμβάνοντας όλα τα αγωνιστικά κομμάτια της ομάδας σχετικά με την εξέλιξη της βρετανικής ομάδας. Το πότε θα γίνει η αλλαγή είναι ακόμα άγνωστο, αφού δεν έχει διαρρεύσει η ημερομηνία μετακίνησης ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μαζί με τον Jost Capito τη θέση του Γενικού Διευθυντή θα αναλάβει ο Jonathan Neale.

Όλες αυτές οι αλλαγές γίνονται στα πλαίσια της προσπάθειας ανόδου της βρετανικής εταιρείας, έτσι ώστε να αποβάλλει από επάνω της την περυσινή κακή χρονιά. Το πώς θα είναι η McLaren στη φετινή χρονιά δε το γνωρίζουμε, αυτό όμως που δεν έχουμε συνηθίσει και από παλιά είναι να τη βλέπουμε σε τόσο χαμηλές θέσεις.