Μια ιδιαίτερη Rolls-Royce Ghost

Όταν κάποιος έχει χρήματα φαίνεται πως μπορεί να κάνει η να ζητήσει τα πάντα. Αυτό φαίνεται πως έπραξε η Rolls-Royce μετά τις απαιτήσεις ενός πελάτη της. Πιο συγκεκριμένα η βρετανική εταιρεία δημιούργησε μια ιδιαίτερη Rolls-Royce Ghost, την οποία ο υποψήφιος πελάτης της την ήθελε ροζ. Το Champagne Rose όπως είναι το χρώμα δημιουργήθηκε ύστερα από την απαίτηση του υποψήφιου αγοραστή, με τους Βρετανούς να λένε πως το χρώμα θα παραμείνει στην παλέτα σε περίπτωση που το θελήσει κάποιος άλλος πελάτης μελλοντικά.

Ο υποψήφιος αγοραστής για να πετύχει το συγκεκριμένο χρώμα πέρασε τέσσερις ημέρες στη Rolls-Royce συνθέτοντας εκατοντάδες χρώματα. Τελικά εκεί που δημιουργούνται τα χρώματα πήγαν 30 διαφορετικά δείγματα βαφής για να επιλεγεί στο τέλος αυτό που βλέπετε και στις φωτογραφίες. Το μοναδικό πράγμα που δεν είναι ροζ στο αυτοκίνητο είναι οι σκουρόχρωμες ζάντες αλουμινίου.

Εκτός όμως από το ροζ εξωτερικό χρώμα, ροζ είναι και το εσωτερικό. Τα δερμάτινα καθίσματα χρειάστηκαν 6 μήνες για να ολοκληρωθούν, ενώ έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία έτσι ώστε να μην ξεθωριάζουν από τον ήλιο. Στα καθίσματα υπάρχουν οι μαύρες ραφές για να δημιουργείται αντίθεση, ενώ ροζ είναι το τιμόνι το ταμπλό και ο ουρανός. Το διαχωριστικό των πίσω καθισμάτων χρειάστηκε 14 ώρες για να ολοκληρωθεί. Τέλος, υπάρχουν 1.132 στοιχεία φωτισμού που προσομοιώνουν το νυχτερινό ουρανό.

Για την ιστορία για όσους δε θυμούνται αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Rolls-Royce δημιουργεί ροζ μοντέλο. Το 2013 στα πλαίσια του προγράμματος για την ενίσχυση της υποστήριξης για τη φροντίδα του καρκίνου του μαστού είχε δημιουργηθεί μια ροζ Rolls-Royce Ghost, ενώ το 2017 ο συλλέκτης αυτοκινήτων Michael Fux είχε παραγγείλει μια Rolls-Royce Dawn σε φούξια χρώμα.