Όταν βρισκόμαστε στο δρόμο και ξεπερνάμε τα όρια ταχύτητας το σίγουρο είναι πως δε θέλουμε να δούμε πίσω μας τους μπλε φάρους της αστυνομίας. Πόσο μάλλον όταν αυτή είναι με μία BMW M850i. Η Γερμανική Αστυνομία με το πρόγραμμα που έχει σε ισχύ μαζί με το Γερμανικό Υπουργείο Μεταφορών απέκτησε μια BMW M850i για τις ανάγκες της υπηρεσίας.

Για όσους δε γνωρίζουν η BMW M850i είναι ντυμένη με τα χρώματα της Γερμανικής Αστυνομίας έχοντας στην οροφή τα LED μπλε φώτα. Επιπλέον, υπάρχει το bodykit της AC Schnitzer, ενώ υπάρχουν και οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 21”. Κάτω από το καπό κρύβεται ο V8 Twin-Turbo κινητήρας χωρητικότητας 4,4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 620 ίππους, ενώ η μέγιστη ροπή φτάνει τα 85,6 κιλά.  

Σίγουρα, είναι ένα από τα καλύτερα περιπολικά που κυκλοφορούν στους δρόμους και εννοείται πως δε θα θέλαμε με τίποτα να το δούμε να γεμίζει τους καθρέπτες μας για κανένα λόγο. Πάντως οι αστυνομικοί που θα βρεθούν στο τιμόνι του συγκεκριμένου περιπολικού θα το απολαύσουν και με το παραπάνω.