Η Toyota GR Supra είναι ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητα πολλών. Αν και λένε ότι ο σχεδιασμός της χάλασε δεν παύει να είναι ένα από τα πολύ ιδιαίτερα Sports Car αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην αγορά. Η Manhart γνωρίζει πολύ καλά πως βελτιώνει τέτοιου είδους αυτοκίνητα και πράγματι όπως φαίνεται και από το αποτέλεσμα την άλλαξε τελείως.

Ο γερμανικός οίκος βελτιώσεων άλλαξε εξωτερικά τη Supra με νέους προφυλακτήρες, νέες πλαϊνές ποδιές, νέα αεροτομή, νέο διαχύτη και νέα εξάτμιση. Φυσικά, άλλαξε και το χρωματισμό, βάφοντας τη χρυσή με μαύρες και κόκκινες λεπτομέρειες. Η εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνεται με τις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 20”, με διαστάσεις ελαστικών 255/30 μπροστά και 295/25 πίσω. Επιπλέον, υπάρχει και η KW Variant 3 ανάρτηση.

Αυτό όμως που είναι το πιο σημαντικό είναι η βελτίωση του κινητήρα. Πλέον η συγκεκριμένη Toyota GR Supra με τον 6κύλινδρο Twin-Turbo κινητήρα χωρητικότητας 3 λίτρων αποδίδει 550 ίππους, ενώ η μέγιστη ροπή φτάνει τα 78,5 κιλά. Σίγουρα, η συγκεκριμένη Toyota GR Supra είναι διαφορετική από τις άλλες που κυκλοφορούν. Εμείς πάντως θα τη θέλαμε. Εσείς;