Η BMW M3 E92 είναι ένα από τα αυτοκίνητα που πάντα άρεσε από τον καιρό που κυκλοφόρησε. Οι Γερμανοί δημιούργησαν εκείνη την εποχή και μια ειδική έκδοση, με την ονομασία Lime Rock Park Edition, η οποία κυκλοφόρησε σε μόλις 200 κομμάτια. Το χρώμα Fire Orange την κάνει ακόμη πιο ξεχωριστή, ενώ υπάρχει η μαύρη οροφή για να δημιουργεί αντίθεση. Επιπλέον, υπάρχει η πολύ λεπτή μαύρη αεροτομή και οι μαύρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19”, με τα ελαστικά Michelin Pilot Sport διαστάσεων 245/35 μπροστά και 265/35 πίσω.

Στο αμάξωμα υπάρχει μια διαφανής προστατευτική μεμβράνη βαφής που βρίσκεται στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, στο καπό, στα φτερά, στα καπάκια των καθρεπτών, στα φωτιστικά σώματα και στους θόλους των τροχών. Επιπλέον, η συγκεκριμένη M3 διαθέτει το Competition Package, έχοντας αλλαγές στα συστήματα ηλεκτρονικού ελέγχου απόσβεσης και δυναμικού ελέγχου ευστάθειας.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα θερμαινόμενα και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα δερμάτινα καθίσματα, ενώ η επένδυση στο ταμπλό είναι και αυτή με μαύρο δέρμα. Μηχανικά η συγκεκριμένη M3 τροφοδοτείται από το V8 ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 414 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 40,6 κιλά.

Για όποιον ενδιαφέρεται το αυτοκίνητο διαθέτει όλα τα αρχεία για τα service, ενώ στο κοντέρ υπάρχουν μόλις 30.500 χιλιόμετρα. Το κακό είναι πως ο πωλητής βρίσκεται στην Αμερική, αλλά είμαστε σίγουροι πως πολλοί είναι αυτοί που θα θέλουν ένα τέτοιο αυτοκίνητο στην κατοχή τους όπου και αν βρίσκονται.