Πριν λίγο καιρό η Mercedes-Benz ανακοίνωσε την τελευταία έκδοση της SLC (SLC Final Edition) απογοητεύοντας αυτούς που αγαπούσαν το συγκεκριμένο μοντέλο. Παράλληλα η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε την SL Grand Edition. Με την πρώτη ματιά διακρίνεται αμέσως η μεγάλη μάσκα με το αστέρι της Mercedes να βρίσκεται στη μέση και τα LED φωτιστικά σώματα με τα φώτα ημέρας. Το καπό είναι αρκετά μεγάλο, ενώ διαθέτει ανοίγματα δεξιά και αριστερά για την καλύτερη ψύξη του κινητήρα.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν και εδώ τα LED φωτιστικά σώματα, καθώς και η διπλή απόληξη της εξάτμισης. Οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19” μπροστά και 20” πίσω, με τις 10 ακτίνες είναι στη λίστα επιλογών της AMG. Στο εσωτερικό τα δερμάτινα καθίσματα από Nappa έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ το τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια, ο επιλογέας ταχυτήτων και η οθόνη αφής με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας κάνουν άνετη τη ζωή του οδηγού. Επιπλέον, η ξύλινη επένδυση ανεβάζει τον πήχη της πολυτέλειας.

Η Mercedes-Benz SL Grand Edition είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας της, προσφέροντας επιδόσεις και ασφάλεια. Οι Γερμανοί δεν αποκάλυψαν τίποτα από τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, αλλά ούτε την τιμή. Τέλος, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν έως τώρα δεν αναμένεται να τη δούμε πριν από το 2020.